keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

Leirikuulumiset


Monenlaista mättöö olivat jo leirilläkin lausutut sanat, jotka aika osuvasti kuvasivat juuri loppuneen Calellan leirin sisältöä. Edellisestä reissusta Calellaan olikin ehtinyt vierähtää pari vuotta, mutta kaikki oli säilynyt aikalailla samana henkilökunta mukaan lukien. Suuremmat muutokset Calellan harjoituskeskukseen tuntuivat olevan edessä päin, koska Calellan kisojen siirryttyä IRONMANin lipun alle Calellan keskusesta tehdään samalla IROMANIN Euroopan virallinen harjoituskeskus. 

Pieni häivähdys tuli myös siitä, että tässä ollaan hyvää vauhtia kuntoutumassa kesää kohti. Todella positiivista oli juoksemisen löytyminen yllättävän mukavasti jo tähän aikaan vuodesta. Pyöräily tarvitsee vielä lisäharjoitusta, mutta ihan mukavasti suhteellisen pienillä ajoilla jalat kestivät leirin reilun tonnin naputukset. Uintia on nyt talven aikana tullut normaalia enemmän, mutta se on nyt kaiketi taas se laji joka on saatava uudelle tasolle...


Ensimmäiseen kisaan on vielä aikaa parisen kuukautta ja ennen sitä kerkeää naputella muutamien kotimaan kisojen lisäksi ihan hyvin reeniä. Kauden kalenteri ei ole vielä täysin selvä, mutta näillä näkymin edessä on 2 - 3 IRONMANia Euroopassa.

Ei kommentteja: