sunnuntai 17. toukokuuta 2015

Calella


Argon ei joutunut roskikseen,vaan viime kauden jälkeen tehdyt muutokset asentoon osoittautuivat varsin toimiviksi.

"Taas on se aika vuodesta kun matka käy kohti Calellaa. Tänä vuonna ajoitus on suunnitelman mukaisesti noin kk normaalia myöhemmin. Tällä hetkellä Norsemanille on vielä hyvin, eli sen 3kk aikaa ja leirillä tullaan paneutumaan vielä perusasioihin. Tällä kertaa leiri vedetään työpäivien säästamiseksi ns. lyhyenä. Kuusi reenipäivää ei palautusta, mutta ulkoilua senkin edestä. Luotto on vahva vanhaan trinistien sanontaa, että “Ei itseää viikossa niin väsyksiin saa, ettei kesäksi toipuisi.”Ennen matkustusta oli aikaa seurailla, kun IM 70,3 kisattiin hotellin ympäristössä. Itsellä ei vielä tehnyt kisaan pahemmin mukaan viikon rummutuksen jälkeen.


Edellä lainaus matkalla kirjoitetusta ennakosta ... niinhän siinä kävi, että urheilun viedessä ennakko ja yhteenveto tulevat nyt samassa postissa :D Viikon verran tuli siis ajeltua tuttuja ja hieman uusiakin reittejä ympäri Cataloniaa. Tavoite tukevista tunneista ja napakoista nousumetreistä täyttyi hyvin oman kuntoni puitteissa ja tästä on hyvä palata kotoisaan reenirytmiin. Yllätykseksi vauhtikin tutuissa nousuissa oli parantunut, vaikka tehot olivat hieman normaalia matalammalla normaalia topakamman jaksotuksen (tai sen puuttteen) vuoksi.


 Kuuden ja puolen päivän saldo miellyttää. Mahdollista on, että tästä toipuu takaisin harjoittelemaan muutman lepo päivän jälkeen...

Ei kommentteja: