lauantai 13. lokakuuta 2007

Day 10

Vähiin käy ennen kuin loppuu... Tällä hetkellä viidestä kuukaudesta on jäljellä vajaat 12h.

Päivä on kulunut välineitä kuntoon laitteassa ja viedessä vaihtopaikalle, sekä viimeistellessä kehoa. Pyörä ja muut kamat menivät paikoilleen ilman suurempia kommelluksia. Pieni tuurin poikanen kävi renkaiden kanssa. Olin jo aiemmin miettinyt, etten vaihtaisi tuubeja enää kilpailuun, mutta päätin vielä viimeisen kerran tsekata kumit ja siellähän tökötti piikki pystyssä, kuitenkin pitäen paineen (toistaiseksi) renkaan sisällä.

Jännitys on tällä kertaa pysynyt suhteellisen kurissa. Jännitys tuntuu tasaisena aktivaationa koko kehossa, mikä on hyvä asia. Katsotaan sitten aamulla nouseeko syke yli pk-rajan lähtöä odotellessa. Toivottavasti ei ainakaan mitään p***ahalvausta ole tulossa;)

Tunnelmat kisaan lähtiessä ovat levolliset. En ole asettanut itselleni mitään kummempia sijoitustavoitteita huomiselle kahdesta syystä. Ensinnäkin niiden asettaminen on todella vaikeaa, koska aiempaa vartailua ei juurikaan ole olemassa. Toisekseen Hawaiilla kilpailu on jo sinänsä minulle niin suuri asia, että haluan nauttia siitä täysillä... Taktiikka onkin Tompan vinkkien mukaan hiottu pääpiirteiltään sellaiseksi, että räjähtäminen tapahtuisi vasta välittömästi maaliviivan jälkeen;)

Muiden suomalaisten tilanteesta voin sen verran kertoa, että Tiinan ja Tompan valmistautumisen viimeiset päivät ovat kuluneet suunnitellusti. Voinkin jo lupailla tässä ainakin yhtä suomalaista kymmenen joukkoon huomisen päätteeksi...

Tunnelmia galleriassa...

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

tsemppiä Teemu!Näytä mistä suomalaiset on tehty!