lauantai 11. lokakuuta 2008

HAWAII tänään




Tässäpä ne ovat kaikki komeat ja kauniit Suomen edustajat tämän vuoden PRO-kisassa. Tällä hetkellä kaikki on todellakin jo tehty ja atleetit ovat menossa pikku hiljaa yöpuulle odottelemaan huomista starttia.

Olin tuossa juuri puhelimessa Suomen asioidenhoitajan, valmentajan ja kaiken lopun hoitajan Antin kanssa. Antti kuvaili kilpaijoiden tunnelmia levollisiksi. Kilpailijat (Teemu ja Tiina) olivat juuri "viimeisellä" aterialla ennen lähtöä. Kilpailijoiden kanssa en jutellut, mutta sen verran kumpikin oli vielä tässä maailmassa, että he tarmokkaasti kommentoivat polveilevaa keskusteluamme taustalta. Kaitsusta ei ollut sen kummempia viimeisiä havaintoja, mutta kuulema Kaitsukin on vähintäänkin tulessa kisaa ajatellen.

JA sitten tietenkin ennakkospekulaatioita. Elikkä laittakaa kommentteihin arvaus kärjestä ja suomalaisten sijoituksista. Tietenkin, jos perustaluja on niin ne on syytä laittaa kuuluviin! Aloitukseksi tässä Pertun veikkaus:

1.Macca
2.Crowie
3.Llanos
4.Speedo-Sulttaani
5.Brown

Itse tässä vaiheessa luotan Speedo-Sultaaniin... Tiinalle ja Toivaselle povaan sijoitusta 10 tienoille... Kaitsusta on hankala sanoa, mutta joku 30-40 vois olla asiaa...

Mutta palaan asiaan vielä lähempänä pamausta, koska nyt lähden päiväksi myymään pyöriä Scorpparille...!!!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tää on sit todellakin arvaus:
1. Al-Sultan
2. Alexander Craig
3. Beke Rutger
4. Lieto Chris
13. Toivanen
48. Söderdahl

9. Boman

-mikko-

Anonyymi kirjoitti...

Pistetäänpä riskillä:
1. Potts
2. Alexander
3. McCormack
4. Llanos
5. Bracht
14. Toivanen
33. Söderdahl

11. Boman

Unknown kirjoitti...

Hyviä veikkauksia... Veikkauksia saa vielä jatkaa vaikka kisa olisi menossa... Sovitaan vaikka, että tilanne sulkeutuu puoliltaöin. Ai niin ja laittakaa myös kuulumisia TRIvalvojaisista eripuolilta Suomea ;)