keskiviikko 25. maaliskuuta 2009

Iron man

Alkaa pikku hiljaa olla eka viikko sinkkuna (ilman oikeuksia) takana. Minulle on syntynyt jo huomattava määrä empiiristä aineistoa vaimon tuomista eduista ja haitoista urheilussa. Tässäpä listaan niistä muutamia. Omia kokemuksia sinkkuden tai vaimon eduista voit lisäillä kommentteihin.

Pahimpia ongelmia on tuottaneet nämä kodin erilaiset varsinkin puhdistukseen liittyvät koneet. Niitä olen kyllä nuoruudessani myynyt ja osaan kyllä perustella, miksi on hyvä, jos pesukoneen moottorissa ei ole hiilikampaa tai mitä etuja on suoravetoisesta koneesta, mutta tuo vaatteiden lajittelu onkin sitten hieman heikommin hallussa :D Toisaiseksi olenkin vielä selvinnyt kalsarin käännöllä. Astiapesukone on sitten toinen juttu. TRIvaimo taktikoi ja jätti minulle vain suhteelisen rajatun astiaston, niinpä nuo samat kupit pyörivät yhtenään tuolla koneessa. Optimointia olen siinäkin suorittanut, enkä noita astioita nostele suotta kaappiin välillä :D

Sinkku urheilijoille voin suositella vaimon hankkimista. Kokonaisuudessa sen ajan minkä menettää mitä ihmeellisimpien asioiden ruotimiseen, säästää helposti kotitöiden vaatimasta ajasta. Ainakin itseltäni tuo puhuminen käy huomattavasti helpommin kuin vaatteiden lajittelu tai imurointi. Ylivoimainen vaimon tuoma etu on, että ruoka on yleensä valmiina lenkiltä tullessa. Itse kokkaaminen pienessä reenin tuomassa paineessa ei useinmiten tuota mitään gourment luomuksia :D Lisää havaintoja tulee jatkossa kun kotitaidot ovat taas nousseet pykälällä tai muutamalla ;)

2 kommenttia:

tuikku kirjoitti...

Suosittelet sinkku-urheilijalle vaimoa.
Entäs naispuoliselle urheilijalle? Rohkeasti voisi arvella että olet jo tietoinen naisten ylivertaisista kyvyistä: treenit tehdään tehokkaasti ja tunnollisesti, ruokahuolto pelaa omatoimisesti, samoin vaatehuolto. Perheellinen teräsnainen hoitaa myös lapsukaisensa miehensä ja itsensä lisäksi.
Vanha totuus taisi olla että siinä ajassa missä mies saa yhden asian hoidettua nainen on hoitanut kolme. Vai oliko se neljä? :)

Unknown kirjoitti...

Nais puolisille urheilijoille suosittelen miestä tai ainakin puolisoa. Muutamissa empiirisissä tapauksissa on todettu hyväksi, että naisurheilijalla riittää pikku askareita tunnollisuuden puuskien tasoittelemiseksi :D