sunnuntai 29. maaliskuuta 2009

SM -hiihdoista ei mainittavaa menestystä

En tiedä olisiko itsenikin pitänyt lukea tuo edellinen postaus, jossa vähän valittelin työsumaa. Vai liekö syy ollut vain siinä, etten ole juurikaan tuollaista mäkistä hiihtoa reenaillut moneen vuoteen. No lopputuloksena oli kutakuinkin kävelyvauhtiset SM -hiihdot, joiden suurin anti on omaa pohdiskelua siitä mitä pitäisi tehdä toisin.

Suurin syy tietenkin on se, että SM 5kympille harjoittelu pitäisi aloittaa mieluummin muutama kuukausi, kuin yksi viikko aikaisemmin. Toisaalta eihän tämä meikäläisen roppakaan ole oikein mäennousuun tehty. Tosin kävelyhommat kai johtuivat ihan vain hieman liian railakkaasta lankulle tulosta ja rehvakkaista multisportreeneistä.

Tietenkin kaikessa on aina paljon hyvääkin. Ehkä parasta tässä on nyt se, etten vielä kerennyt vaihtaa lajia muutamien edellisten kisojen perusteella :D Toinen oppitunti voisi olla, että jos naputtelee noita tasasia suksilla mukavasti, ei kerro vielä mitään siitä mitenkä mäkienylitys toimii. Kolmantena vielä ainakin voidaan lisätä se, että kyllä tässä vielä ollaan teräsmiehiä ihan vain paperilla, koska kyllä se kokonaisrasitus vielä puree meikäläiseenkin ihan tavallisten kuolevaisten tavalla ;)

Loppuyhteenvetona voidaan taas kerran (toivottavasti) todeta, että on se vaan hyvä, jos kauden pohjat tulee tehtyä tuossa naapurikylässä, eikä jossain toisella puolella maapalloa. JA toisaalta mitä syvempiä on nuo pohjakosketukset, sitä leveämmin se taas naurattaa kun vauhti on oikein kunnon tasolla :D

Ei kommentteja: