keskiviikko 20. toukokuuta 2009

Viikonloppuna se alkaa...

Sunnuntaina alkaa siis uusi triathlonkausi. Saapahan nähdä näyttääkö kotona ensi tiistaina samalta kuin kuvassa, vai liekö täällä sitten iloisemmat tunnelmat :D Valmistautuminen on mennyt hyvin. Maanantaina kävin hakemassa pyörävauhtia tuolta Jämsänkosken suunnalta, jossa Tomppa antoi reipasta peesiä ihan koko rahalla. Verryttelyidenkin jälkeen pyörän mittari näytti 45 keskaria ja reidet punaista. Liekö mestarinkin noilla vauhdeilla olla syytä tulla mukaan Joroisille :D Eikä siinä kaikki, kävin päälle vielä oikein hieronnassakin.

Huomenna siis matka suuntaa kohti Barcelonaa. Edessä on puolimatkan kisa, jossa ainakin osanottajia riittää. Lisäksi kisa on suomalaisittain suorastaan mielenkiintoinen. Miehissä minä kohtaan nyt pitemmille matkoille tähtäävän Hastin ja naisissa on luvassa kaikkien aikojen kahden suuren kohtaaminen Bomanin ja Kivirannan välillä. Muutenkin tuleva viikonloppu on triathlonin Lanzarotella uusi voimakkaampi ja ketävämpi Pätkä ottaa mittaa muista suurista ja onpa vielä Tuukkakin tulessa Itävallan 70.3 kisassa.

Julkaistaanpa tässä kesän eka visailu. Kysymys kuuluu:

Kumpi voittaa MERJA vai TIINA?

Laittakaa veikkaus ja kunnon perustelut kommentteihin...

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tiina voittaa , koska ei saa peesata...

Teemu kirjoitti...

Loistavaa peli auki! Voinkin pajastaa, että tänä vuonna Merja on Tiinan sijasta polkenut minun perässä/edellä aiemmista vuosista poiketen. En kyllä sitten tiedä nostaako vai laskeeko se vauhtia :D

Anonyymi kirjoitti...

Veikkaan Tiinaa... Juuri tuon Teemun perässäajelun vuoksi.

Teemu kirjoitti...

Oho! Vai, että ei vauhti riitä :D Seuraava paljastus on, että Tiina on tulossa kisaan suoraan korkealta...

Jupis kirjoitti...

Merja aukoi paikkoja meitin 20km tempossa tiistaina Kuusijärvellä. Vauhti näytti rauhalliselta, mutta kello tykkäsi 31 ja risat arvoisesti.

Veikkaan kuitenkin että Tiina korjaa potin!

Anonyymi kirjoitti...

Veikataan nyt vaikka Tiina. Kovia ovat molemmat. Ja kovasti toivotaan, että miehemme maailmalla onnistuvat, mielenkiintoinen viikonloppu luvassa.

perttu kirjoitti...

Tämä on kyllä liian vaikee, paras voittakoon. Se on kuitenkin varmaa, että Teemuilla kulkee :)

Teemu kirjoitti...

Välillä näin. Teemut ihan savessa ja vielä Tiinakin sairasstuvalla... Palataan kisaveikkauksiin paremmalla onnella kun on taas kisoja tarjolla.