torstai 11. kesäkuuta 2009

Päästäkää piru irti

Eilen sitten päästiin jo pikku hiljaa sorville. Kokeilimme hieman pyöräilyä näin uudella mantereella ja sitten otimme pikku hölökät päälle. Kuvassa TRIvaimo tutustuu uintireittiin ihan vain noin rannalta. Uintipaikalla ei voi harjoitella ennen kilpailua, koska uinti tapahtuu padon yläpäässä ja siten on hyvin mahdollista, että varomaton uimari voisi joutua voimalan pyörteisiin kesken lenkin.

Maisemat TRIvaimon kisassa ovat kuitenkin kohillaan. Uinti on siis keskellä preeriaa olevassa tekoaltaassa. Pyörä osittain preerialla osittain kaupungissa. Juoksu on keskellä kaupunkia olevassa keskuspuistossa, jonne luulisi riittävän kannustajia.

Huoltajan roolissa voisin arvioida TRIvaimon olevan vielä suhteellisen järjissään. Toki kaikki mahdolliset sairastumisen tunteet ja muut mahdolliset ongelmat on jo käyty läpi, mutta onneksi mikään niistä ei ole vielä saanut valtaa atleetissa. Kaikkein yllättävin jännityksen oire, jota en kyllä arvannut tulevan, oli viimeiltainen "teljetään ovet murtautujien varalle pyörälaukuilla" - syndrooma. Tilanne on siis vielä toistaiseksi hallinnassa, mutta saahan nähdä mitä tulevat päivät tuovat tullessaan...

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

MITÄH?! että voimalan pyörteitä, ei hemmetti, ei lähellekkään!!!
toimiko tuo mainio pyörälaukku varkaudenesto-homma? onko tullut muita hyviä ideoita, hmmm...
täällä illalla lettukestit, mansikoita ja kermavaahtoa loman kunniaksi, nammm....

Anonyymi kirjoitti...

Mitenköhän tuolta altaasta pääsee ylös kun toisella puolella on vuoret ja toisella piikkilankaa ;)

Teemu kirjoitti...

Lettuja ja mansikoita on jo vedetty sen verran, että eiköhän ilman niitäkin mene jo yksi ilta, tai eipä tuolla väliä kun startti on vasta kahdelta :D Pyörälaukku homma on toiminut, koska kaikki kamat on edelleen tallessa... Ja kai ne laittaa tuon voimalankin kiinni ennen starttia.

Onneksi ovat kuitenkin jättäneet yhdelle rannalla venerampin niin eiköhän tuo TRIaimo kipaise siitä ihan kevyesti ylös ;D