keskiviikko 7. lokakuuta 2009

Galna dagar

On taas se aika vuodesta kun on aika kaivaa vanhat Hawaii kuvat ja Hawaii paita esille. No tottakai siis Hawaii viikko. Aivan aluksi haluaisin kuintekin näyttää nuo alla olevat kuvat kaikille lukujoille.
Kuvassa painellaan Tiinan kanssa ekoja lenkkejä 07 ja kuten kuvasta huomaa on tie varsin lämmin.

Moneen kertaan näytetty aina yhtä kiehtova lähtö ja maali paikka.

Viimeistelyssä otetaan kaikki irti :D

Ja kerettiinhän siellä tutustua vähän muuhunkin kuin pyöräilyreittii.

Tänään päivä alkoi sillä kun TRIvaimo muistutti, että jos sinä et pääse enää Hawaiin kisaan niin sitten lähdet huoltajaksi. No kaipa se sitten tarkoittaa, että oma ura jatkuu vähintään niin kauan kuin selviän juuri tuohon kisaan toisen kerran. No varsinaisesti tästä ei kuitenkaan ole nyt kyse vaan tarkoitus on hehkuttaa tämän vuoden kilpailua. Paikalla on siis kaksi PRO suomalaista. Tiina, joka on ollut saarella monta kertaa ja hakee tänä vuonna menestystä hieman toisenlaisella lähestymisellä kuin aiemmin. Takana ei ole pitkää leireilyä, vaan paikalle on saavuttu suoraan kotimaasta. Toinen suomalainen on Hast, joka on nyt Hawaiilla ensimmäistä kertaa. Kokemusta on ihan yltähypäten, joten tulossa voi olla loisto pykälät.

Julistankin tässä virallisen Hawaii veikkauksen Hawaiitietäjä09 avatuksi!

Säännöt ovat seuraavat:

Arvaa tai tiedä molempien suomalaisten sijoitus PRO -sarjassa?

Voittaja on se, jonka yhteen laskettu virhe jää pienimmäksi. Esimerkki arvaus Tiina 10 ja Hast 50. Molempien voittaessa virhettä kertyy Tiina 9 ja Hast 49 pistettä ja tulos on 58, jos sijoitukset menevät oikein paras mahdollinen tulos on 0. Totta kai jos sinulla on perustelut kohdallaan kannattaa ne kirjoittaa veikkauksen perään.

Eiku vaan etsimään Hawaii -paitoja ja ostamaan tropical pitsa ja Hawaii -leike aineksia lauantaiksi...
Lähetä kommentti