maanantai 3. toukokuuta 2010

Triathlonia Sawolaisnuorille

Pittääpä tämä laittoo ihan tännekkii. Puuhailtiin ihan aetoo tekemistä tuonne Sawon suuntaan:

Lasten Triathlonkoulu, 5.5.2010–7.8.2010

Yleiset tiedot
Koulu järjestetään toukokuun ja elokuun välisenä aikana. Koulun aloitus tilaisuus pidetään 5.5.2010 ja koulu huipentuu Kuopio triathloniin 7.8.2010. Koulu on tarkoitettu noin 10–15 vuotiaille lapsille, mutta ikärajat eivät ole täysin rajoittavia. Harjoituksia pidetään kahdesti viikossa, joista toinen on kestävyys-/pyöräharjoitus ja toinen uinti- tai juoksuharjoitus. Koulun hinta on 50€.

Uintiharjoitukset
Uintiharjoituksia pidetään joka toinen viikko. Harjoituksissa keskitytään tekniikan opetteluun. Vaatimuksena on 50m uintitaito. Harjoitukset toteutetaan Kuopion uimahallissa 60 min mittaisina harjoituksina. Uimahallin sulkeuduttua harjoitukset pidetään Iso-Valkeisen lammessa päivärannassa.

Pyöräilyharjoitukset
Kuopion Pyöräilyseura vastaa pyöräily/kestävyys harjoitusten pitämisestä. Harjoituksissa keskitytään pyöräilyssä ja triathlonissa tarvittavien taitojen opetteluun. Harjoituksia pidetään joka viikko. Vaatimuksena on toimivan pyörän omistaminen ja jonkinlainen ajotaito.

Juoksuharjoitukset
Harjoitukset järjestetään hiihtoseuran ohjauksessa. Vierailevia vetäjiä käy kuitenkin juoksu- ja triathlonseuroista. Harjoituksissa keskitytään juoksun tekniikkaan ja taitojen opetteluun. Harjoitukset pidetään Kuopio-Hallissa ja Sammakkolammella.

Ilmoittautuminen
Kouluun ilmoittautuminen tapahtuu aloitus tilaisuudessa 5.5.2010 kello 18.00. Tilaisuus järjestetään Kuopion Uimahallin kokoustilassa.

Muuta

Osallistujilta vaaditaan oma vakuutus.

Vaadittava varustus ja edellytykset kouluun osallistumiselle:
· Uikkarit
· Uintitaito (50m)
· Lenkkarit
· Kypärä
· Toimiva pyörä


Terveisin

Triathlon Team AquaTerra Kuopio ry
Puijon Hiihtoseura ry
Kuopion Pyöräilyseura ry

Ei kommentteja: