tiistai 27. heinäkuuta 2010

Joroinen jälkeenpäin

Romanttinen iltauinti juuri ennen kuin lapset mäjähti peesiin

Yllätin TRIvaimon vielä viime hetken tankkauksista kisaa edeltävänä iltana

Kilpailupäivä oli hieno: TRIvaimo paransi melkein 1½ tunnilla ennätystään, sekä kaikki TRIkoululaiset tulivat onnellisesti maaliin

Joroinen on siis taas ohi. Itsellä tällä kertaa meni ihan OK viime vuosien hankalien kisojen jälkeen. No sijoitus tietysti ei vielä ollut ihan viimeisen päälle, mutta erot sinne ylöspäin olivat varsin kohtuullisia. Tästä onkin mukava jatkaa taas eteen päin, kun ei ihan joka kerta tule naamaa kohti, niin isolla moukarilla :D Jossittelun varaan jäi vielä uinnissa ja juoksussa olleet mustat hetket. Toisaalta myös pyörällä olisin voinut edes hieman taktikoida tiputtamalla aika laiskan oloiset ryhmäkaverit, eikä pelkästään luottaa hyvään juoksupäivään.

Kuten jo kuvista käy ilmi oli taipaleella myös aika kasa triathleettejä, joille olen vuoden aikana antanut enemmän tai vähemmän vinkkejä. Silläkin puolella onnistumisia tuli roppakaupalla. Osa tuloksista jopa yllätti minua. No toivottavasti noita koululaisia nähdään jatkossakin lähtöviivalla, TRIvaimon jatkaminen on varmaa eilisen IM Sveitsin ilmoittautumisen myötä...

Kisaveikkaus oli tällä kertaa tasainen. Parhaisiin pisteisiin ylsivät "vakioveikkaajat" Perttu ja Jupis. Myös jvn kisanhengen mukainen :D "peesitulos" ja chilin oikein arvattu kärkikolmikko on syytä nostaa listoille. Mestaruus ratkotaan tänä vuonna noiden 4 finalistin kesken (vielä pienellä varauksella) arvaamalla minun ja Kaitsun järjestys ja aikaero Nokian täydenmatkan SM-kisassa.

16 kommenttia:

perttu kirjoitti...

Muistahan laittaa ahkerasti päivitystä siitä miten viimeistelyharjoitukset ovat sujuneet ettei mene ihan arvailuksi. Joroinen oli ihan lupaava suoritus vaikka Kaitsu olikin vielä edellä :)

Unknown kirjoitti...

Voin jo tässä paljastaa, että valmistautuminen on taas pommin varma. MM -kisoista on tasan 2 viikkoa Nokialle. Eli valmistautuminen pitää sisällään lähinnä toimistohommia ja ehkä yhden "harjoituksen".

Kaitsu kirjoitti...

Hyvä Teemu! Meinasin itsekin laittaa kisaveikkauksen pystyyn, mutta ehdit tässä asiassa ensin;) Ja tiedoksi veikkaajille, siitä lähdetään että reittiennätys laitetaan uusiin lukemiin!

Tsemppiä MM-kisoihin ja siihen yhteen viimeistelyharjoitukseen, älä vedä liian kovaa sitä:)

Unknown kirjoitti...

Paljonkos se ennätys on?

Saattaa viimeistelyksi riittää, että kokeilen pakan pakallaan olon :D

Anonyymi kirjoitti...

IRONWAR 2, siis tiedossa?

Unknown kirjoitti...

Kai se on jo 3nen :D

Anonyymi kirjoitti...

No nyt päästiin asiaan.

Kävin tänään Kaissun konttorilla, ja kyllä siellä myhäiltiin sen verran ajokoiramaisesti että täytyy heittää nyt näin:

1. Kaitsu
2. Teemu

Eroa maalissa 15 sekuntia.
-jv

Kaitsu kirjoitti...

Moro Teemu ja muut!
Kaksintaistelu II 2007 päättyi lukemiin: Teemu 8:58:16 ja Kaitsu 8:58:35. Eli sinulla on Nokian reittiennätys plakkarissa. Niin ja nuo lukemat syntyi maratonilla jutustellen;)

Tiina kirjoitti...

Naisnäkökulmaa asiaan.

Siis voitonhan tulee nappaamaan sub 9 ajalla Pablo.
Iron war III päättyy Kaitsun eduksi ainakin 5min erolla. Toivon toki, että herrat menisivät rintarinnan mahdollisimman pitkään. Ihan yleisön viihtyvyyden kannaltakin:)
Syy Kaitsun voittoon: Teemun valmistatuminen em kohtaamiseen on aika legendaarinen, jopa Junnun mittakaavassa. Onhan Kaitsu toki hyvässä iskussakin. Ja pitäähän Kaitsu päästää eläkkeelle näistä hommista (joo, uskokoon ken tahtoo) hyvillä mielin:)

Oman mausteensa soppaan (=sotaan) heittää Frankfurtin epäonnisin suomalainen, Miikka Osmo.

Jupis kirjoitti...

Hmmaahhh
1. Kaitsu 8:55
2. Teemu 9:01

perttu kirjoitti...

Odottelen tilanteen kehittymistä. Eihän sitä tiedä minne viivalle nuo miehet vielä ilmestyvät ennen Noksua.. ;)

perttu kirjoitti...

Sanotaan että 15min erolla Kaitsu voittaa.

Unknown kirjoitti...

Ei ole kovin meikäläistä veikattu :D mutta laittakaa nyt joku edes alle 9 h aika :D

teemu kirjoitti...

Aika lähellä oli arvaukset :D

Anonyymi kirjoitti...

Joo, taisit saada näistä vielä lisätsemppiä:-)

Kiitos muuten kannustuksesta, mulla tuli stoppi 9km kohdalla juostessa ja vastaan tullessasi ehdit vielä huikkaamaan että "no, no, juosten vaan..."

Palautumisia, jv

Anonyymi kirjoitti...

Niin ja onnea mestarille piti vielä sanomani.
jv