maanantai 16. elokuuta 2010

Nokia 2010

Ennen lähtöä otettiin Kaitsun kanssa varmuudeksi kuva, kun ainakin silloin oltiin vielä väleissä :D

Uinti alkoi kivasti. Ekan kierroksen jälkeen kerkesi vielä vitostaa kierrostenlaskijoita ...

Matkan varrella oli enempi ja vähempi kiire, mutta maalissa erot olivat aikalailla selvät

Kärkikolmikko oli etukäteen arvattavissa, mutta järjestys ja erot saattoivat yllättää joitakin :D

Nokian Ironman-matkan SM-kisa on siis takana ja poistuin paikalta suomenmestarina. Fiilikset on aikalailla hyvät kun nyt viimein sain tehtyä uuden oman ennätyksen (8.44) ja siirrettyä tuon viisi vuotta vanhan ennätyksen tilastoihin. Kisana Nokia meni mukavasti, suorittaminen oli tosi rentoa aina tuonne maratonin puoleenväliin asti ilman mitään ongelmia. No loppu oli vähän tukalampi, mutta onneksi se ei kuitenkaan hirveästi tahtia haitannut. Kiitokset vaan Pablolle hyvästä matkaseurasta ja Kaisulle komeasta takaa-ajosta.

Parannettaavaa toki jäi myös. Ensi kerralla meinasin ainakin laittaa kenkiin pohjalliset. Sitä onkin sitten vaikeampi sanoa miten vaikutti, että tuo lähtö oli jo kolmas kuukauden sisällä, mutta varmaan isompi jyrä vaan lämpiää kun helteitä ja tekemistä riittää. Hieman kyllä näin jälkeen päin jäi hampaankoloon, etten pystynyt painamaan aikaa alle 8.40, mutta nyt kaikien näiden kikkailuiden jälkeen olen kyllä aivan fiiliksissä, että sain viimein tehtyä ns. normaalin kisan.

Tietäjä-kisan tulokset pitää vielä tarkistaa, kun saa tämän pahimman pöhnän pois alta. Äkkisistään kyllä näytti, että kukaan ei ollut veikannut minulle 30 minuutin kaulaa :D, mutta taisi siellä kuitenkin olla joku joka oli veikannut tasaista vääntöä...

7 kommenttia:

perttu kirjoitti...

Onnittelut huippusuorituksesta, teet vaan jatkossa aina tuollaisia kisoja (tai vielä parempia) niin meillä veikkaajillakin on vähän helpompaa :)

Anonyymi kirjoitti...

Mahti suoritus! Onneksolkoon!

Anonyymi kirjoitti...

Tuo oli ROCK-juttu! Hienoa!

Anonyymi kirjoitti...

Onnittelut mestaruudesta ja enkkarista. Kiitos myös 'peesiavusta' juoksuun, mutta kun puntti oli tyhjä, niin eipä siinä paljoa voinut rypistää (kuin pakaroita yhteen).

Salmisen Jone, 5.53 ajalla maalissa.

Tiina kirjoitti...

Nöyrä anteeksipyyntö kisaveikkaukseni puolesta. Taisin "tietää" kaiken muun väärin, paitsi Pablon sub9 ajan. Äijät oli kyllä eilen aika iskussa:)

Anonyymi kirjoitti...

Meikähän on tietäjä-kisassa vahvoilla tuolla "15sek eroa" veikauksella :-D

jv

Anonyymi kirjoitti...

Vähänkö myöhässä, mutta onnittelut silti Nokiasta. Mestaruudesta ja hyvästä ajasta. Eiköhän tuo anna uskoa ja intoa jatkoon. - Olin paikalla 2007, kun Kaitsun kanssa taistelitte just alle 9 tunnin ja Tuukka oli eka kertaa mukana täydellä matkalla. Kyllä jäi kisa elävästi mieleen. - HM -