keskiviikko 6. lokakuuta 2010

Barcelonan myötä kausi on takana...

La Pobla de Lilletissä kuvattiin StarWarsin uusia jaksoja kisaa edeltävällä viikolla :D

Kaikki kunnossa! ja atleettikin vaikuttaa rennolta kuin sahapukki ...

Tuukan tuunaukset kuvattiin joka suunnasta

VO2 tyypit toivat mukavasti väriä kisaviikonloppuun

Se on sitten kauden viimeinen kisa kasassa. Tulos 8.51 ja sija 16-18 jäi hieman tavoitteesta, mutta eipä tuosta voi pahoillaan olla. 7 minuuttia omasta ennätyksestä ja maratonin lopun pienoista romahdusta lukuun ottamatta hyvä vauhti koko päivän.

Kisa meni oikeastaan suunnitelmien mukaan. Uinnissa starttasin ihan miehekkäästi matkaan ja pienen kangistumisen ja itsensä etsiskelyn jälkeen sain kuitenkin kasattua paketin ja vedestä nousin normaalinryhmän mukana. Pyörässä vedin omaa porukkaa aina tuonne puolenvälin paikkeille, jonka jälkeen onneksi apuja alkoi löytymään muiltakin loppumatkalle. Juoksussa, kun alun kramppien jälkeen jalat vähän notkistuivat, vauhti oli ihan hyvää vajaaseen 30piin, mutta siitäpä sitten oli aikamoinen askartelu, että nuo jalat toivat maaliin asti.

No kausi on nyt kuitenkin takana ja voin kyllä olla pitkästä aikaa tyytyväinen. Kun katsoo takaperin tuota kauteen valmistautumista mielummin menee ihmetyksen puolelle, että sai noinkin hyvin kisat pisteltyä ja vielä ennätyksenkin aikaiseksi. Koko reenijakso oli aika rikkonainen ja kauden ainoa leirikin meni piloille ensin tuhkapilven ja sitten kipeän polven vuoksi. Kelkka kääntyi kuitenkin tuolla heinäkuun alkupuolella, kun muutettiin tänne parempien harjoitusmaastojen äärelle ja pyörään tuli tehtyä ratkaiseva parannus.

Kiitoksin meikäläisen täytyy nyt ainakin muistaa Scorpparia, joka tekee tällä hetkellä todella paljon Suomen triathlonurheiljoiden eteen ja on nyttemmin ottanut myös kohdallani suurimman tukijan roolin Kelan sanottua sopimuksensa irti :D Tietysti myös Maximia, joka on tarjonnut hyvin evästä lenkkien ja kisojen ratoksi, sekä Forte Sporttia, joka on pitänyt minut pitkään lenkkareissa. Tietysti suuri kiitos kuuluu taas TRIvaimolle, jonka itkuraivareiden määrä on tippunut rajusti ja auttamisen taidot ja määrä pysyneet korvaamattomina. Kiitos myös Tompalle, joka on pitänyt auttavaapuhelinta auki välillä aika paljonkin. Loppuja Sawontiimiä lukuun ottamatta joudun jo sitten kiittämään kimppapaketissa, kun auttajia tsemppareita ja reenikaverita löytyy aika monesta paikasta, joten KIITOS ja Sawontiimille vielä erikseen kiitos!!!

No nyt tämä siirtymä kausi alkaa Tempomestarin oppien mukaan olla jo puolessa välissä niin voi jo vähän väläyttää ensi kauttakin. Eli selevää on se, että homma jatkuu entistä suuremmalla riemulla. Tavoitteena on alittaa 8.30 rajapyykki ja vetää hienoja kansainvälisiä sijoituksia...

2 kommenttia:

Peter kirjoitti...

Loppu hyvin kaikki hyvin.
Ei muuta kun pientä lepoa (mitä se on...) ja uutta putkeen.

-Petteri-

teemu kirjoitti...

Ei taida (tai toivottavasti ei) vielä tarvita kaivella suksia esille ennen syysleiriä ... mutta siitä se taas sitten lähtee :D