lauantai 4. kesäkuuta 2011

Kisat auki

Kisakausi on nyt auki. Aloitukseksi Barcelonan Challengessa sija 20 ajalla 4.03. Ei siis mennyt tavoite alle neljän, mutta tyytyväisyyttä on silti ilmassa. Puolustukseksi voidaan sanoa, että reittiä oli jatkettu jonkin verran edellisestä vuodesta ja kaikkien ajat jäivät päälle vanhojen. No kisat tietenkin käydään aina päivän reitillä ja tavoite kaatui hieman ontuvaan juoksuun ajalla 1.23.

Mikä kuitenkin miellyttää on se, että uinti oli aika heikolla valmistautumisella suhteellisen valmista. Kun noita kovia avovesiuinteja tulee enemmän kuin alla olleet kaksi hätäistä nykäisyä homma näytää kivalle. Pyörällä nykäisin oivat reilun 41 keskarit ja omasta mielestä varaa jäi mukavasti, vaikka jatkaa puolet pitempään. Juoksukaan ei todellakaaan ollut katastrofi, vaan jalat tuntuivat oikein mukavalta alussa. Vielä kesken oleva juoksun hajoittelu näkyi sen sijaan matkan aikana. Väli 3sta 8saan oli aika vaikea, mutta siitä se sitten aukeni ja molemmat kierrokset olivat ajallisesti aika mukavasti paketissa.

Ohjelma jatkoon onkin aika selkeä. Kovia uinteja ja tekniikasta huolehtimista. Pyöräpanostuksesta voi jonkin verran tinkiä, vaikkakin tuli Espanjassa vielä nykäistyä vuorilla 21 tuntia pyörää kolmeen päivään kisan päälle :D Juoksu onkin sitten kehityksen kohteena. Frankfurtiin on aikaa reilu 1.5 kuukautta ja sinä aikana juoksu pitää saada takaisin sub 3 kuntoon. Hyvää on ainakin se, että vaikeaa juoksun lisääminen ei ole. Kevät on mennyt aikalailla pyörärytmeissä, juoksu lähinnä mukana kulkien. Edessäpäin on siis  muutama kunnon juoksumääräviikko ja siitä sitten kohti kovempia vauhteja ja muuta virittelyä.

Ei kommentteja: