maanantai 23. huhtikuuta 2012

Hola!


Nyt se on taas virallisesti talvi taaperrettu, kun eilen pääsin avaamaan TT-pyöräkauden kotoisissa olosuhteissa. Kyllähän se tosin taas nauratti seurailla kun muut suomalaiset olivat jo kisa touhuissa viikon verran ennen kun itse pääsi edes pyörän selkään :D

No eipä siinä. Omaan ensimmäiseen kisaan on aikaa vielä kuukausi. Aika kuluu sujuvasti taas Calellassa ja kerkeänpä vielä poiketa kotiin ennen kun kausi alkaa samassa paikassa ½-matkan kisalla. Kaikesta pienestä tekemisestä huolimatta reeni on ollut aikalailla syönnillään. Pakolliset levot Vuokatissa ovat tuntuneet hyvältä, koska reeniä on tullut ahmittua aikalailla silloin kun siihen ollut mahdollisuutta.

Saapahan nyt nähdä mitä on tulossa kesällä. Oma tuntuma on, että ennätykset luonnollisesti paukkuu. Harjoittelu on muuttunut ehkä jonkin verran enemmän kuin etukäteen ajattelin. Muutos on tapahtunut itse suosimaani K.I.S.S- harjoittelun suuntaan. Mielenkiintoista on katsoa minkälaista pohjaa talvella ulkona vietetyt päivät ovat luoneet harjoitteluun, kun tosi toimet alkavat huomenna Espanjan kamaralla.

3 kommenttia:

Puolimatkassa kirjoitti...

Tsemppiä kauden alkuun!

Onnittelut myös elämän ihmeistä.

Teemu Lemmettylä kirjoitti...

Kiitokset!

Teemu

Anonyymi kirjoitti...

Kiitokset treeneistä Epsanjan auringon alla. Oli taas hienoa päästä
pyörän makuun.
Pasi