maanantai 4. kesäkuuta 2012

Palautuu


Pitää tässä hieman hehkutella ekan kisan kuulumisia näin jälkijunassa. Jälkipolville kisasta suurimmaksi kertomukseksi jäi eka PBO kautta aikain ja mikä parasta vielä syyttömälle miehelle antovat :D Vai onko joku muu joutunut vetomiehenä boxxiin :D Kisa kuitenkin kohtuullinen. 5min sakon kun ottaa pois pyöräajasta ja hieman vähentää peesinvalvojan palautteenantotilaisuudesta niin aikakin kohtuullinen.

Uinti ei lähtenyt ihan odotusten mukaisesti. Uinti on reeneissä kulkenut nätisti, mutta ilmeisesti yksi avovesireeni ei saanut kaikkea potentiaallia siirtymään ulapalle. Pyörä kulki mukavasti ottaen huomioon edellisen viikon tapahtumat. 5 päivää ennen kisaa koin melekosen MELTDOWNIN kun Rykäsyn duathlonissa sain aikaiseksi huikean 38 km/h keskarin 14km matkalle. Onneksi siitä kuitenkin selvittiin rajulla panikoinnilla ja muutamilla avainharjoituksilla viimetilassa :D Keskari Barcassa turvallisesti 40 paremmalla puolella kun jäähy poistetaan ajasta. Juoksu perusvarma 4min/km veto.

Reenin puolella on siis helppo hakea parannuksia lisäämällä tehoa ja määrää. Toisaalta nyt myös tuo matkustelu rauhoittuu kesän ajaksi ja pääsee vetämään huippureeniä kotosalla. Tai no katsotaan minkälaisen rakosen harmoniaan tuo perillinen tuo ja missä vaiheessa…

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kisa oli kova...menttaali harjoitus. Nyt vaan koko 3Dirille utua putkeen ja kohti Rothia.

TV: Valkoinen Tursake