torstai 11. lokakuuta 2007

Day 8

Viimeistelyharjoitus on nyt takana. Harjoitus sisälsi perinteisesti kaikki kolme lajia. Aluksi uimme reilun tunnin, mikä sisälsi myös hieman kovempia jaksoja. Pyöräilyosuus oli vajaan kahden tunnin mittainen, maustettuna lyhyillä vk-jaksoilla. Juoksu oli sitten "normi"-vauhtinen puolentunnin rutistus.

Harjoituksessa tunne oli ensimmäistä kertaa täällä aikalailla normaali. Etukäteen ajattelin, että kyllä tuommosen pikku matkustuksen (36h) ja aikaeron (13h) handlailee muutamassa päivässä, mutta totuus on se, että kahden viikon sopeutumisessa ei ole päivääkään liikaa.

Viimeistelyn jälkeen tuleva startti alkaa todella olla käsillä. Viiden kuukauden urakasta on enää viimeinen silaus jäljellä. Pyöränhuolto ja tankkauksen loppuun vieminen...

Kiitokset kotimaasta tsempppiterveisiä lähettäneille!!!

Kuvia galleriassa...

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moi!

Pidättele vielä liekkejä muutaman päivän ajan, sen jälkeen voit päästellä. Tsemppiä kisaan ja terveiset myös Tiinalle ja Tompalle.

Uimaopettaja Eki ja muut jännääjät

Anonyymi kirjoitti...

Moikka. Tuu jo kotiin. Me on otettu toimistolla yhtä monta päivää.Eivät ymmärrä nuo Savolaiset
että Day 8 ei anna lupaa otta
niin monta päivää.
Täällä jännitetään tosi lujaa
puolestasi. Jessekään ei ole nukkunu moneen yöhön, silläkin day seven takana. Kun tulet Kotiin
niin sulle on bileet tiedossa luonnollisesti sinun voittorahoillasi. Heti toimistolle kun tuut. PS:Tuo tuliaisia, mutta aurinkorasvaa ei tarvita. Tsemiä

Anonyymi kirjoitti...

Täällä sitä hikoillaan muunlaisessa ympäristössä kuin siellä - nimittäin SAUNASSA!!!

Harmi, ettei Lempun iskujoukko pääse sinne kannustamaan teitä. Koettakaahan pistää parhaanne - Realsporttilaiset!

Terkkuja kaikille lähettelevät Hiski, Marko ja Sanna

Ps. Hyviä ilmeitä Antilla kuvissa!!

Anonyymi kirjoitti...

Hiskin mielestä kilpikonnakuvat ovat hienoja, oli varmaan hauska uida niiden kanssa!!! :)

Kakkosnaiset kirjoitti...

Viime hetken tsemppaukset kisaan!

Täällä ollaan mukana seuraamassa miten pitkälle fysiikkavalmentajan rahkeet riittävät - ei muuta kuin lyhyttä vaihtoa Lemmettylä, pakotetaan vastustajat virheisiin! ;)

T: Kakkosnaisesi Kuopiosta

Anonyymi kirjoitti...

Niitten kilpikonnien kanssa pitää olla vaan tarkkana, koska niiden koskemisesta saa 500 taalan sakot. No me tehtiin yhdestä maittavaa keittoa, ei edes uskalla arvailla mitä siitä mahtaisi sakkoa saada...

Koittakaa saunoa, mutta varokaa ettei nahkat pala.

T: Antti & Co.

Arja kirjoitti...

Kakkosnaiset ottavat asian vakavasti ja lähettivät jopa joukkueenjohtajansa varmistamaan fysiikkavalmentajan valmistautumisen sujumisen.

- Jokainen suorittaa ensi kesänä vähintään pikatriathlonin Joroisissa, joukkueenjohtaja toteaa Havaijilta. Se lukee pienellä präntätyllä pelaajasopimuksissa!

;D

Anonyymi kirjoitti...

Hei!
Kovasti onnea ja tsemppiä kisaan. Terveiset myös muille paikalla oleville suomalaisille. Seurataan kisaa silmä kovana la-su välinen yö.
Terveisin: Rita ja Kaj