lauantai 15. joulukuuta 2007

Flunssaa ja toimistohommia

Kulunut viikko on tuonut vaihtelua urheilulliseen arkeen. Viikko nimittäin on ollut se vuoden opiskeluviikko. Viime sunnuntaina vilkaisin tulevan viikon lukujärjestystä ja meinasin pamauttaa heti hanskat tiskiin. Viikon ohjelmaan kului useita kokeilta, harjoituksien palautusta, kandiseminaarin pito, vajaan kymmenen eri kirjoitelman teko ja tradenomiksi valmistuminenkin aiheutti lisää päänvaivaa. Vaikeutta lisäsi esimerkiksi se, ettei kandin työtä ollut edes aloitettu tekemään.

No, viikosta kuitenkin on selvitty, enää on jäljellä muutamia viimeisiä kirjoitelmia. Tämän siitä saa kun luuhaa päivät tuolla luonnossa ja halleilla. Puolen vuoden opiskelu on sitten tehtävä aina kerralla ;) Toi tämä pinnistys myös omat takapakkinsa, koska viikolla työpäivät venyivät tuonne reiluun 17 tuntiin ja unet jäivät vähäisiksi: flunssa sai hyvän mahdollisuuden iskeä.

Viime päivät on nyt tuskailtu töiden lisäksi myös lentsun kanssa. Onneksi lentsu ei kuitenkaan ole kovin voimakas ja luulisin sen olevan jo hellittämään päin. Asialla ei kuitenkaan ole paljonkaan väliä, koska joulun ajan läskileiri on alkamassa ensi viikolla. Läskileirin tavoitteeksi asetan 7 kilon painon nousun, joka tarkoittaisi taas 90kg tavoittamista.

Joululahjatoiveeksi voin tässä julkisesti ilmoittaa lumisateen. Se olisi toivottavaa, koska läskileirin jälkeen yleensä juoksemaan ei ole asiaa, mutta hiihto tarttuu kuin Rapala kurkkuun... No jos ei, niin ostin kyllä itselleni jo lahjaksi nastarenkaat ;)

Niille lukijoille, jotka alkavat pikkuhiljaa kyllästyä lähes yksipuoleisesti urheilun näkökulmaan urheilusta, niin vaihtoehtona on TRIvaimon blogi (tässä linkki). TRIvaimo kirjoittaa kolikon kääntöpuolesta ja ainakin kirotus vrheitä siellä on paljon vähemmän...

EDIT
Unohdin vielä sanoa, että tällä viikolla "Kuopion kovin äijä #5 " menestys sai jatkoa... Minut on nimittäin ylennetty Savon herrojen joukkoon.(lisätietoja) Onkohan kukaan lukijoista miettinyt, että hel*etti tuo tuo pottapäinen kaveri on ....;)

Ei kommentteja: