torstai 14. helmikuuta 2008

KuHia ja muuta säpinää

Tosiaan, kuten rohkeimmat jo kyselivät, eilen kepittelin KuHin kisoissa. Kisa ei nyt varsinaisesti elämäni parhaisiin kisoihin lukeutunut, mutta toi silti ihan posiitivisesti tietoa. Alkuviikon lepäilystä huolimatta keho oli vielä selkeästi stessaantunut. No, se tarkoittaa, että tänään on kunnon lepo. Jalat seinälle ja TRIvaimo hommiin. Myös typerän hyötyliikunnan voi unohtaa ja autolla ajetaan suoraan oven eteen;)

Sunnuntaita ajatellen parasta eilisissä kepittelyssä oli se, että normaalisti olen aika puhtaasti tasamaan panssarivaunu ja mäet sitten mennään, jos jaksetaan. Eilen kuitenkin meni suurinpiirtein toisinpäin, eli mäet meni "lujaa" ja tasamaat tahmoivat. Voihan se olla, että maailmani on muuttumassakin, koska tänään sain myös ensimmäistä kertaa ruotsin kokeesta muutakin kuin 1 tai hylätyn;)

No, tänään tosiaan lepoa ja huomenna reilu annos raikasta happea Puijolla, niin eiköhän se ole hymy korvissa taas kun Mikkelissä sännätään maastoon sunnuntaina. Muunlaisia tavoitteita en juurikaan meinaa sunnuntaille tehdä, koska kyseessä on taas pitkästä aikaa ensimmäinen kunnon kilpailu ja se hän menee aina juhlatunnelmissa...

Ei kommentteja: