perjantai 1. helmikuuta 2008

Mainosmies


Olenpa sitten tietämättäni toiminut oikein IRONMAN tuotteiden mainosmiehenä. Olin eilen tarkastamassa ensi kauden kisa-asujen kuoseja ja Ironman active wearin (jos ei tule heti ruutuun niin päivitä muutaman kerran) sivulla pamahtikin oma lärvi ruutuun. Ei minua kuitenkaan vielä ihan päämalliksi ole nostettu, koska tuohon paikkaan sivusto arpoo kuvia n. 10 kuvan joukosta. Kävipä vaan tuuri, että osui juuri kohdalle ;)

Reeni luistaa ja hymy on ollut korvissa taas viime päivät, joskin lineaarialgebran harjoitukset tuovatkin pieniä pilvenhattaroita henkisentilan tähtikarttaan. Eilen oli vuorossa varsinainen reenien klassikko, jota on jo jauhettu vuosi kaupalla. Kyseessä on yhdistelmäharjoitus, joka toteutetaan Kuopio-hallissa. Kyllähän siinä vähän tuli herra Pätkää ikävä yksin jauhaessa rullilla hallin nurkassa, mutta harjoitus kulki, mikä on pääasia.

Tuolle harjoitukselle ovat tyypillisiä ohikulkijoiden, varsinkin nuorien, ihmetykset. Tämän kertaisia polttavia kysymyksiä olivat; Kuinka tuossa voi pysyä?, Miten tuosta pääsee pois? Ensimmäiseen vastasin, että vastaus on fysiikan tunnilla, johon sitten minulle sanottiin, että ei oo vielä alkanut. Jälkimmäisen vastauksen muotoilin, että ei tästä pääse, se on semmonen lajin valinta kysymys;) No saapahan nähdä onko kohta koko Kuopio täynnä uusia teräsmiehiä...



2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

No mut hei.. alkoi kiinnostaa jo tarkemmin, että millainen tuo harjoitus sitten oikein on? Vaikutti aika mielenkiintoiselta nimittäin :)

Anonyymi kirjoitti...

Se on semmonen ihan tyypillinen TRI harjoitus, jossa vaihdellaan juoksun ja pyöräilyn välillä. Ensimmäisen kerran tein sitä suhteella 2km juoksua ja 20min pyörää rullilla muutamia kierroksia, mutta katsotaan mihin päin harjoitus kehittyy kevään aiksns...