maanantai 24. maaliskuuta 2008

*Laturissa*


Pääsiäisenajan harjoittelu on nyt tehty. Taktiikkana oli, että alkupuolella vetelen kunnon settejä vähän huonosti palautuneena ja sitten tämän takaosan otan megalepoa. Megalevolla tarkoitan, että kun lepää lomalla eikä puuhaile mitään turhan päivästä, niin lepo on noin 4 kertaa tehokkaampaa kuin kouluviikolla. No minä tietysti lepäsin nautiskelemalla urheilusta vielä entistäkin enemmän;)

Nyt sitten keho onkin aika mukavassa kuosissa. Tästä on mukavaa alkaa rakennella pakettia kohti Lapponiaa. Vaikka tuo 190km kilpaa viikossa ei nyt niin äärimmäisen pahalta kuulosta, Lappiin tuskin kannattaa lähteä, niin että silmät seisovat valmiiksi päässä. Paremman tuloksen lisäksi, olisi myös aika kohtalokasta vetäistä tässä vaiheessa kautta komeasti YLI...

Pääsiäisestä vielä sen verran, ettei palautuminen ainakaan jää ruokavaliosta kiinni. Pääaineksena dieetissäni toimi mämmi, jota säestin sitten erityyppisillä suklaamunilla. Mämmin kulutus oli noin tuokkonen/päivä. Toinen avainruoka oli tappaissoppa, jota tuli sitäkin vedeltyä aika raakasti. Liekö ollut sitten siinä syy, kun tänään uinnissa jalat pysyi pinnalla aivan uudella tavalla ;)

Kuvassa yhteisharjoituksemme lähtö Kallavedellä...

Ei kommentteja: