sunnuntai 16. maaliskuuta 2008

Pogosta special



Ja kultaahan sitä tulikin... Ensinnäkin henkilökohtaisessa kisassa otin kultaa yleisessä sarjassa. Toiseksi "Savolais"joukkuemme oli suvereeni joukkuekilpailussa. Ainoan pienen kauneusvirheen aiheutti joku s**t*n*n idänpikajuna, joka onnekseni kilpaili veteraanisarjoissa;)

Kilpailu alkoi pienellä tahmeudella. Kuukauden hiihtotauko tuntui ensimmäisessä nousussa, mutta siitäpä ne sitten alkoivat vanhat liikkeet muistua mieleen. Oma hiihto eteni lähinnä vetohommissa. Alkumatkasta hajoitellessa porukkaa ja sitten 40 jälkeen hiihtäessä vähän totisemmin. Sen kummempia iskuja ei tänään tarvittu, koska letkani harveni mukavasti ilman niitäkin. Vielä kuitenkin rispektit tuolle idänpikajunalle, joka hiihti koko päivän minuutin edellä minua.

Tämän päivän kilpailussa tuli myös tehtyä liuta erilaisia testejä. Tuommosia ihan normaaleja oli uusi Gutzyn geeli ja tukisukat, mutta muutenkin kisa antoi paljon arvokasta tietoa siitä miten tämä roppa on palautunut leireilystä. Yhteenvetona sen verran, että aion jatkossakin käyttää noita uusia geelejä ja alkuviikosta en tee hirveän kovia harjoituksia, mutta normaali rytmissä ajatelisin olevani ennen pääsiäistä... Kokonaisuudessaan päivä oli aikalailla täydellinen. Tuo kauneusvirhekin vain tarkoittaa sitä, että ensivuodelle on asetettu ensimmäinen tavoite; väinämöisen pään kotiuttaminen (palkintona nopeimmalle)

Kuvassa palkintokarhu.

Ei kommentteja: