tiistai 18. maaliskuuta 2008

Pääsiäisloma

Taas se on tämä arki kutsunut viikonlopun kisojen jälkeen. Alkuviikosta takana on jo muutamat kokeet ja paljon muuta hauskaa. Saapahan nähä miten menee... Jäi nimittäin luennot vähän väliin ja tunnin lukemisella piinapenkkiin.

Onneksi kuitenkin nyt alkaa "ansaittu" pääsiäisloma, joka tarkoittaa vaihteeksi urheiluun keskittymistä ;) Luvassa on ainakin kiirastorstai ja pitkäperjantai, mutta pääpaino on taas tuon ihan perustekemisen löytymisessä parin viikon palauttelun ja kikkailun jälkeen. Tänään reenissä oli vuorossa jo lähes perinteinen tiistai-illan sosiaalistuminen paikallisten juoksijoiden kanssa.

Ajatuksiin kuitenkin alkaa jo pikku hiljaa puskea tuo tuleva Lapponian hiihtoviikko. Olen jo muutamia vuosia halunnut osallistua kyseiseen kilpailuun, tämä on kuitenkin nyt ensimmäinen kerta. Kilpailuna Lapponia viehättää minua tuommoisen etappimeiningin takia, mutta melkein enemmän minua kiehtoo nuo oikein kunnon tunturilapin maisemat.

Jännää on kyllä taas huomata, että vaikka sanoisin itse kokeneeni muutaman lähdön tässä urheilun saralla, niin on se vaan aina mukavaa, kun fiilis ja pieni jännitys alkaa nousta pari viikkoa ennen kisoja. Yleensä sama koskee noita täydenmatkan kisoja, joissa varsinkin viimeinen viikko menee aina ihan fiiliksissä. Toisaalta en kai minä tätä tekisi, jos se ei minussa mitään tuntoja nostattaisi...


1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.