sunnuntai 13. heinäkuuta 2008

Joroisten puinti

Uinnin jälkeen säntäsin kadulle ihan kohtuu asemissa Boratin perässä.

Tässä kolmikossa olivat ehkä juoksun raskaimmat jalat;)


Wannabee osasto yltyi hurjiin suorituksiin perjantain pikapyrähdyksessä.


TRIvaimo teki tänään palauttavaa uintia minun vielä odotellessa harjoittelulupaa silmätulehduksen jäljiltä.

Otetaanpa aluksi ihan tästä urheilullisesta näkökulmasta. Suoritukseni ei ollut aivan minua miellyttävä, vaikka tuloksena olikin 5. sija, joka ei lähtölistaa katsoessa ihan katastrofi ole. Uintini arvioisin olleen nykyiseen tasooni nähden hieman alakanttiin. Pyöräilyyn sen sijaan olen aikalailla tyytyväinen, mutta juoksu oli sitten se tuloksen upottanut osio. Juoksu ajassa 1.28 on jotakuinkin kymmenen minuuttia liikaa siihen mitä sen pitäisi olla. Syy juoksun heikkouteen on kuitenkin helppo keksiä; liian vähäinen juokseminen!

Kilpailuna Joroinen on tietenkin suomalaiselle triathlonistille se kotimainen kohokohta. Keli oli tänäkin vuonna se viikonlopun heikoin lenkki, koska vettähän tuli samaan malliin kuin viime vuonna vaikkakin pitemmällä ajalla. Sää nyt ei sinänsä kilpailijoita yleensä haittaa, mutta kyllähän se jättää ne "ei ihan niin fanaattiset kannattajat" kotiin. Järjestelyjen taso yleisesti oli mielestäni kuitenkin kokenut muutoksen parempaan suuntaan.

Vaikka onhan tuo vähän noloa, että Joroisilla tuli tuommoinen joopajoo -suoritus nyt jo toista kertaa putkeen, niin ei se aivan kokonaan meikäläisen viikonloppua tuhonnut;) Kaikkihan muistavat keväällä antamani haasteen ja eritoten Pablon antaman vastahaasteen (kommenteissa). Kuinka ollakaan vein juurikin tuon haasteen edukseni kolmen sekunnin turvin. Muutenkin Pablo teki päivästä ikimuistoisen, koska loppukiri ratkaisumme jäi varmasti minun lisäksi myös katsojien mieleen ;) Ja olihan se todella fantastista kuulla syntymäpäivälaulu koko lähtöä seuranneen yleisön esittämänä. Kiitokset vaan vielä julkisesti kaikille lauluun osallistuneille, koska vedestä huutamani kiitokset eivät varmaan kaikille kuuluneet.

SUOMEN TRIATHLON TIETÄJÄ -kisaan tuli myös ennätyksellinen osanotto, kiitokset kaikille osallistujille. En vielä ole laskenut tuloksia, mutta ainakaan suoraa oikeaa riviä sieltä ei näkynyt löytyvän. Lasken kuitenkin tulokset alkuviikosta. Kilpailun ylituomarina päätin myös, että mahdollinen tasatulos voittajan suhteen ratkaistaan sitten Kuopion kisaa veikkaamalla...

Ei kommentteja: