maanantai 21. heinäkuuta 2008

Kuopion peijaiset

Kuten kuvasta nähdään Kuopion kilpailun jälkeen meikäläisellä on edelleen puitavaa omaa suoritusta ajatellen. Jos lähdetään positiivisesti liikenteeseen, niin oli tuo lauantain suoritus parempaan suuntaan Joroisilta. Uinti oli selkeästi parempi kuin viikkoa aikaisemmin, pyöräkään ei juuri paremmin olisi nyt voinut mennä, toki ainahan se voi vahvempaa olla ;) Juoksukin tuntui jo osittain ihan juoksemisen arvoiselta, mutta vauhtihan siitä puuttui edelleen aika pahasti. Parasta kuitenkin on se, että nyt minulla on tiedossa mistä juoksun katoaminen johtuu ja oikeanlaisia muuveja voi ruveta tekemään. Ytimekkäästi sanottuna ongelmat ovat hyvinkin aloittelijamaisia, mutta eihän sitä koskaan kuitenkaan opi :D

SUOMEN TRIATHLONTIETÄJÄ -kisa saatiin myös päätökseen. Finalisteista parhaan veikkauksen esitti Perttu. Joten onnittelut SUOMEN TRIATHLONTIETÄJÄ 2008:lle. Ohjeet palkinnon saamiseksi on finaalin kommenteissa. Finaali olikin erikoisen jännittävä ja varsinaista ratkaisua varten jouduinkin taas turvautumaan lisäsääntöjen keksimiseen, mutta mielestäni ratkaiseva sääntö oli kuitenkin looginen (valitukset voi laittaa kommenttiin). TIETÄJÄ veikkaukseen oli tällä kertaa osallistunut myös muutama todellinen tietäjä. Kuntosarjalaiset tosin tällä kertaa saavat vain mainetta, koska arvontapalkinnot ovat loppuneet ;)

Tämän postauksen voinkin lopettaa TRIvaimon lauantaiseen kommenttiin: -Koita nyt jumalauta saada tuo juoksu kulkemaan, kun ei jaksa selitellä kaikille ohikulkijoille... Eipä siinä, pitää nyt lähtee ees yrittämään jotakin tuonne sateen puhdistamiin savolaismaastoihin :D

2 kommenttia:

Arja L. [triathlonvaimo] kirjoitti...

Noh, noh... Ihan en kuitenkaan noin karkeaa kieltä käyttänyt, tai en ainakaan tunnusta sitä! :D

Mutta pieni totuuden siemen lauseessa ehkä kuitenkin on!

Anonyymi kirjoitti...

Ihan hyvältähän toi juoksu näytti viimeisellä kierroksella. Ryhtikin oli kuin Keskisalolla konsanaan. On vissiin tullut katsottua Pose-tekniikkaa??? Sitävastoin voittajan juoksu oli aika kauheen näköistä, mutta kovaahan tuo meni.

Tirkkoselle vielä tätä kautta onnitelut voitosta. Ja tietty Teemulle, Pätkälle ja Markokselle hyvistä vedoista. Naisväki tykkäs ;)

T. Salama