perjantai 18. heinäkuuta 2008

Lasten triathlonkoulu

Tänään pidetyssä TRIkoulussa oli ennätys osanotto.

Kerrankin edes joku kuunteli ;)

Tämän päivän ehdoton kohokohtani oli pitämäni lasten TRIkoulu. Viikon takaisen extempore suunnitelman mainostamiseen ei hirveästi käytetty paukkuja ja etukäteen minulle olikin luvattu kolme varmaa osallistujaa. Lopputulos kuitenkin hieman yllätti. Kun siinä pikkuhiljaa alettiin keräillä porukkaa kasaan ilmeni, että osallistujia oli lähelle parikymmentä ja asiasta kiinostuneita vanhempia melkein toinen mokoma päälle.

TRIkoulu keskittyi tällä kertaa lähinnä huomisen kilpailun valmisteluun. Pääpaino oli vaihtojen harjoittelulla, mutta tulipa siinä myös kierrettyä lasten kisareitti ihan kokonaan. Lapsista en osaa sanoa, mutta minulla ainakin oli hauskaa ja palautekin oli todella positiivista. Saapahan nähdä saadaanko noista lapsista sitten hyvä osallistujakaarti seuran TRIkouluun talveksi...

Loppuun pitää vielä laittaa omaa kisaraporttia. Ytimekkäästi sanottuna; saapahan tuota nähä tai olla vaikka näkemättännii... Eli fiilis ainakin on hyvä ja osa lajeistakin toimii ihan OK, mutta eniten minua arveluttaa tuo juokseminen. Vaikka olenkin nyt päässyt tekemään muutamia ihan kelpo reenejä juoksun suhteen, niin ne niin sanotut avainharjoitukset ovat kuitenkin tekemättä Joroisten aiheuttaman pienen reisipaineen takia.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oli hauskaa ja sai hyviä vinkkejä kisaan :)
Kiitos!


T. Roosa

Hektinen Emäntä kirjoitti...

Hih...millonkas se Eetu boy osallistuu sun pitämään urheilukouluun??? On se kyllä aika innoissaan aina sinusta ja Arjasta ylipäätään...vieläköhän siitä sais kunnon triathlonistin????
Uskonpa..
;D;D

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos Roosa!

Eiköhän siitä Eetusta tule vielä vaikka minkälainen TRImies. Nyt pitää vaan jatkaa uintikoulua hieman tiuhempaan niin hyvä tulee...