torstai 3. heinäkuuta 2008

Reilu meininki

SM -pyöräilyiden jälkeinen elämä on jatkunut aikalailla nopeasti normaali rytmin hakemisella. Tilanne katsauksena voisin sanoa, että pyörä painotuksen jälkeen uinti on säilynyt ihan mukavalla tasolla, mutta juoksu sen sijaan on saanut mukavan kolauksen.

Juoksua lähdetään hakemaan takaisin normaali uomiin viikon tranformaation jälkeen tuolta Varpaisjärven kympiltä perjantai iltana. Viimeisestä juoksu kisasta onkin kulunut tovi. Taitaa olla jopa vuosia. Kisa on myös osa TRIvaimon tiukkaa taivalta kohti Joroisten pika matkaa.

Mutta on tässä tällä viikolla tullut reenattuakin. Aamulla oltiin härkä porukalla uimassa (minä, Pätkä ja Tempo). Pätkähän nyt on tänä vuonna jonkun kerran uimassa käynyt, mutta Joroisiin valmistautuvalle Tempolle kyseessä oli talviturkin heitto. Ennakkoon odottelin tunnelmia, jotka muistuttaisivat hevosen uittoa, mutta toisin kävi Tempohan kroolari kuin weissmuller konsanaan ;)

Eileseen harjoitukseen tuli myös normaalista poikkeama, koska kävin esittelemässä Savon maisemia belgian pyörälegendalle ja suurelle suomen pyöräilyn ystävälle Luille. Tuo reippa 65 "käpy";)(vaikka ei välttämättä olisi uskonut) halusi ainakin kokeilla puijon nousua ja ajella hiekkateillä. No tunnelmat olivat taas meikäläisittäin melekoset. Käpy kun lähti painamaan Puijolle niin oli omassa kypärässä pitelemistä. Terkut vaan savon koukku polville :D Matkalle sattui muutenkin aika hyvin nähtävyyksiä; Puijolla vastaan tuli hevosia, sekä mäkikotkat vetivät kunnon siivuja. Rissalassa taasen Hornetit vetivät oikein mallikkaita kiemuroita.

1 kommentti:

Espen kirjoitti...

Voihan perrrrjantai, niinkuin arvata saattoi niin tukalammaksi vaan tuo juoksu muuttuu meikäläisen osalta kun tuollaiset hirmumenijät asettuvat samalle viivalle! No lähdetään nauttimaan pohkeiden kivusta, kovaa vauhtia näillä jaloilla niin arvelen että pohkeita vituttaa jossain vaiheessa matkaa ja seuraavana päivänä...