perjantai 26. syyskuuta 2008

Kesän viimeinen lenkki

Huomenna on vuorossa kesän viimenen maantiepyöräily ja sitten koittaa siirtyminen ihan vaan tuon cyclon selkään. Matkaan lähdetään Tempon kanssa ja tarkoituksena on vetää Lastukosken kierto. Tietenkin jos tuonne TBlle ilmaantuu muita niin kaikki ovat tervetulleita.

Reissulle oli annettu säävaraus ja kuinka ollakaan kuten ylhäältä näkyy niin sään haltija on kerrankin vastoin kaikkia odotuksia pienen ihmisen puolella ;) tai ainakin tuo ,joka sen tekemisiä koittaa lukea. Huomenna nähdään sitten sattuuko tuo loistava rako sitten niin kuin pitäisi vai koittaako syksy noin sata kilsaa ennen maalia. No mikäpä se mukavampi tapa lähteä matkaan kuin pieni urheiluaiheinen tankaruno :D

Mies ja pyörä
Tempokin aika kyörä.
Matka loputon
miesten reitti tukala.
Maalis olo mukava.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Runojen laadusta päätellen "ylimenokauden" harjoittelu on mennyt totaalisesti yli...

Tässä linkki meidän treenikeleihin:
http://www.weather.com/weather/weekend/USAZ0233?from=dayDetails_topnav_undeclared

Niin ja sunnuntaille luvassa "Ironman Spesial"

Anonyymi kirjoitti...

Aika perusvilakka 39c näyttää olevan luvassa. Kyllä se täälläkin nyt aurinko paistaa ja mittari kipuaa loisteessa oli kympin.

Eiku vaan nyt sitten oikein loisto revitys, mutta laittakaa sitten illalla omat runot kehiin niin päästään arvioimaan harjoituksen vaikutuksia;)

Anonyymi kirjoitti...

Pätkä uidä lätkyttää ja Tiina nyrkeillään kannoille täräyttää. Ei auta itku ei voivotus, edessä on pitkä, kuuma pyörä koitos. Pyörän jälkeen tossut jalkaan ja taas saa uusi rumba alkaa. Ensin vähän hissua ja sitten saa kiusata tossua. Loppuu treeni kuuma, nyt on edessä Home Town Buffeen herkku huuma. Jos ruuan jälkeen pakki kunnolla sekoo, se tietää pientä pakkolepoa. Tiinalta sunnuntain Ironman spesiaali väliin jää, saa nähdä kestääkö Tintin pää.

Anonyymi kirjoitti...

Valmennusosasto tuntuu ainakin vielä olevan jonkunlaisessa kuosissa ja silmä tarkkana. Toivottavasti Tintin pakki alkaa olla jo normi iskussa...