maanantai 29. syyskuuta 2008

Pyöräretki


Lauantaina saatiin aikaisemmin mainostettu pyöräretki pulkkaan. Reissu meni todella loistavasti. Sää oli mainio, eikä pahoja eksymisiä koettu. No luonnollisesti sen verran sakkoa tuli, että saatiin aika tarkasti se 200km mittariin ennen kotiutumista. Maisemat oli koko ajan aikalailla kohillaan, ruskainen luonto kyllä aina pitää sykettä pikkuisen normaalia korkeamalla. Kuvassa meikäläinen nojailee pyörään lähellä Pisan luontoretkeily aluetta.

Kyllä se vaan tuo ajantaju meinaa noilla pyöräretkillä kirvota aika lahjakkaasti. Reissuun lähdettiin ennen ysiä ja kotona piti sitten olla 4n maissa TRIkoulun suunnittelukokousta varten. No eipä sitä olisi lähtiessä arvannut taas yhden kerran, että tiukalla aikataulullahan sitä ollaan liikenteessä :D Onnekseni kuitenkin kaikki muutkin osallistujat olivat enämpi tai vähempi myöhässä ja miittinki saatiin alulle sulassa sovussa... Suunnittelusta jatkettiin sitten sujuvasti Kuopio triathlonin peijaisilla, jotka kestivät normi puoleenyöhön...

TRIkoulusta sen verran, että nyt ollaan todellakin tekemässä oikein kunnon Savolaista koulutusta TRIathlonin saloihin. Tarkoituksena on aloitella tuossa marraskuussa. Koulu hommasta tulee tänne lokille varmasti vielä tarkempia infoja kunhan nuo systeemit saadaan lopullisesti lyötyä lukkoon.

2 kommenttia:

liisa kirjoitti...

Olen kiinnostunut TRIkoulun systeemeistä. Odottelen selostuksia suunnitelmista....

Anonyymi kirjoitti...

Koulua puuhaillaan kovaa vauhtia. Tarkoitus olisi saada koulu käyntiin tosiaan jo tämän vuoden puolella...

Teemu