perjantai 29. toukokuuta 2009

Välillä valmennuspuolellaTRIvaimon valmennusprojekti alkaa pikku hiljaa lähestyä ensimmäistä kunnon välietappia. Onhan noita hyviä paaluja ollut jo aiemminkin, mutta nyt on kuitenkin kyseessä ehkä se oikea ultimatetesti, jota varten on valmistauduttu pari vuotta.

Kaikki lähti aikanaan siitä kun vedimme vedon Suomen johtavien TRIvalmentajien yllyttämänä, että jos Arja pääsee täydenmatkan maaliin, niin minä pelaan puulaakijääkiekkoa vuoden. No silloin se ehkä nauratti, mutta nyt alkaa jo hymy hyytyä. Katsokaa vaikka videolta, rouvalla alkaa kuitenkin olla kuvassa jo kaksi h juoksua takana. Ei sitä todellakaan uskoisi, että tuo nainen ei pari kesää sitten pystyny ottamaan muutamaa juoksuaskelta enempää, saati sitten juoksemaan 20km pahaluontoisen astman takia.

6 kommenttia:

perttu kirjoitti...

Vahvaa menoa, kyllä tolla jo puolikas taittuu. Erkkaa vaan lapaan..

Arja L. kirjoitti...

Hehehee... :D Kiitos Perttu!

liisa kirjoitti...

Tsemppiä Arjalle tämänkin palstan kautta!! Oot tosi rautainen nainen!!

Tuuli kirjoitti...

Hyvä meno Arja! Itsekin aloitin juoksun Kaitsun opastuksella vuosi sitten. Silloin onnistui minuutti juoksua ja nyt ollaan jo menossa puolikkaalle Vantaalle:) Aika hyviä valmentajia näköjään nämä tri-miehet. Vai hyviä valmennettavia me naiset?

Teemu kirjoitti...

Jotta nyt ei menisi liian imeläksi, niin kyllä te ootte vaan niin hyviä valmennettavia :D

Tuo valmennus näin kuntoitasolla on ihan hyvä homma. Jos tavoitteena olisi maailmanmestaruus, niin voisihan se vähän turhan paljon heijastua tähän muuhun suhteeseen...

Arja L. kirjoitti...

Tuuli: Kyllä me vaan ollaan niin hyviä valmennettavia! :D Mutta töitähän tässä tehdään niin valmennettavat kuin valmentajatkin.

Jokainenhan voi puhua vain omasta suhteestaan, mutta tottahan se on, että ei meillä toimisi yhtään vakavampi valmennussuhde... :D