maanantai 8. kesäkuuta 2009

CDAn lähtötunnelmia

Kimpsut ja kampsut on paketissa. TRIvaimo ja Tuukkis matkaseurana. Suuntana Seattle. Fiilis katossa. Siinäpä tunnelmat tällä hetkellä täällä Helsingin kentällä. Maha on nyt kunnossa (ainakin toistaiseksi) ja viimeiset lenkitkin meni aikalailla putkeen kylymästä kelistä huolimatta. Tuleva kisaohjelma on raaka. Ensimmäisenä tulessa on TRIvaimo, joka täräyttää lauantaina elämänsä ensimmäisen ½ -matkan kisan. Sitten me Tuukan kanssa hoidetaan oma osamme CDAssa reilua viikkoa myöhemmin.

Matkaan siis lähdetään uudella kokoonpanolla. TRIvaimo nyt on vanhaa kalustoa, mutta Tuukan kanssa emme ole varsinaisesti ennen matkanneet. Ainakin jo alkumatkalla on osoittautunut, että Tuukalla on vahvaa logistista silmää, kun kaveri sipaisi muitta mutkitta meidän Astraan kolme fillarilaukkua ja kaikkien matkakamat. Sokerina pohjalle, myös matkustajat sopivat auton sisäpuolelle.

3 kommenttia:

liisa kirjoitti...

Tsemppiä teille matkalle ja kisoihin!

Teemu kirjoitti...

Kiitokset. Viimein päästiin perille, mutta on se vaan melekonen reissaus ennen kuin on uudella mantereella. Sitten vielä auton rattiin 7maissa Suomen aikaa ilman mitään unia... Mutta nyt tuutimaan ja totuttelemaan uuteen aikavyöhykkeeseen...

Merja kirjoitti...

Siistiä että teidän lentsikka pysyi ilmassa... Ajelkaa varovasti autolla ja kovaa pyörällä, kun on sen aika. Teemun kisaa seurataan suurennuslasin kanssa peukut pystyssä ja Arjan edesottamuksia erittäin suurella mielenkiinnolla - onnenpotku ekalle puolimatkalle! Suomessa kylmää ja märkää, joten nauttikaa Amerikan auringosta!