tiistai 23. kesäkuuta 2009

CDA raportti


CDA on siis ohi ja tulokset selvillä. Suoritus ei ollut missään nimessä paras mahdollinen, mutta oli siinä jotakin hyvääkin. 9.40 jää uupumaan noin tunnin verran parhaasta ajastani, jonka parannusta lähdin tavoittelemaan. No, siihen en varmaan olisi pystynyt tuolla radalla, mutta että edes alle 9 tuntia.

Kisan aikana minulla oli pahoja ongelmia alaselän sekä normalia reippaampien kramppien kanssa. Syitä varmaan pitää vielä etsiä, kunhan kotiintuminen on tosiasia. Tällä hetkellä ajatuksissa ovat kauden alussa tehdyt muutokset ja kisojen puute. Muutoksissa minua lähinnä epäilyttää se, että miten olen niihin kerennyt tottua. Teknisellä radalla pyöräily levisi pahasti ja aiheutti kokonaisuuden katoamisen. Juoksussa 10-30 väli kulki normaalisti, mutta tuo 3.20 taitaa kutakuinkin olla hitain koskaan juoksemani maratoni.

Elämä on ja onneksi tämä on vain urheilua. On se vaan kuitenkin aina välillä päräyttävää, kun todellinen tilanne tulee esiin kilpailuissa eikä harjoituksissa. Uskon kuitenkin vahvasti, että tehdyt muutokset ovat oikeaan suuntaan ja kun ne ovat menneet todella selkäytimeen :D pääsen vihdoin parantelemaan vanhoja ennätyksiä. Tulevaa reeniä odotellessa lähden tästä palauttelemaan takapihan porealtaaseen TRIvaimon seurassa...3 kommenttia:

Arja L. kirjoitti...

Kuvaa on selvästi manipuloitu!

Anonyymi kirjoitti...

Niin, ei se mitään lightia ollut... :)

-jarkka-

Teemu kirjoitti...

niinpä...