sunnuntai 14. kesäkuuta 2009

Perheen uusi IRONMAN

Niinhän siinä kävi, että TRIvaimo veteli puolikkaan läpi ilman mitään ongelmia ja meidän perheessä on uusi ½ -IRONMAN. Keli aiheutti hieman pään vaivaa, mutta se ei näkynyt suorituksessa muuten kuin pienenä aikalisänä. Kuvia kiinnostuneille löytyy täältä.

Täytyy kyllä antaa tässä ihan erikseen tunnustusta tuolle TRIvaimolle. Pari vuotta sitten syntyi ajatus koko hommasta. Tuolloin Arja juoksi noin kaksi metriä ilman ongelmia. Muutamien lyhyempien kisojen jälkeen ajatus puolimatkasta alkoi sitten kypsyä ja lopullinen päätös syntyi puolitoista vuotta sitten, kun Arja sai vakavan polvivamman ja joutui pois salibandykentiltä. No sen jälkeen on valmennusta riittänyt, eikä loppua näy kun nyt tuo tuossa uhoaa jo täydestämatkasta :D

Sitten kisasta noin ihan yleisesti. Kisajärjestelyt olivat ainakin suomalaisittain kohdallaan. Matkaan lähti noin 1500 innokasta urheillijaa ja lähtö aaltojen matkaan laittaminen kesti tuommoisen tunnin. Kesken uinnin keli hieman huononi ja TRIvaimokin joutui kamppailemaan vaahtopäisien aaltojen kanssa. Kuitenkin vesistö oli sen verran pieni ettei mitän vaaraa päässyt syntymään. Pyöräilyn aikana ukkosrintama tavoitti kisapaikan. Sade ei kuitenkaan aiheuttanut muita ongelmia kuin pientä lämpötilan laskua. Juoksun aikana taivas taas kirkastui ja loppupää juoksikin jo miltei täydellisissä olosuhteissa. Prokisa oli todella kova tasoinen. Mukana oli muun muassa viime vuoden Hawaiin voittaja ja tukku kovia paikallisia tähtiä. Loppu ratkaisu tapahtui 50m ennen maalia, kun Alexander veteli Liedon ohi huikean lopun päälle. Poika pisteli vikat 2 kilsaa alta kuuden minuutin.

3 kommenttia:

liisa kirjoitti...

Hyviä kuvia Arjan kisasta!

Teemu kirjoitti...

JA niitä olisi tullut satoja enemmän jos tuo keli ei olisi huonontunut :D

Anonyymi kirjoitti...

Hienon hieno tsemppaus!

Lämpimät onnittelut Arjalle, komea esimerkki siitä että työ kantaa hedelmää!!

-jv