tiistai 14. heinäkuuta 2009

Joroisen ennakkotunnelmat ja triathlontietäjä visa


Joroinen on siis edessä ensi viikonloppuna. Oma tilanteeni on hieman arvoitus itsellenikin. Reeneissä on olut melekosta vaihtelevuutta, eli siis hyviäkin hetkiä on ollut ja palutuminen USAn kiertueelta tuntuisi olevan ihan kunnossa. Nähtäväksi jääkin sitten onko paketti jo kasassa vaadittavalla tavalla CDAssa paljastuneiden ongelmien jälkeen.

Kilpailun taso on taas tänäkin vuonna kotimaisittain kohillaan. Lähtölistalta löytyy, niin vanhoja lengendoja kuin uusia tulokkaitakin. Itselleni mielenkiintoista on Törmäsen tämän vuotinen paluu ja miten Luoto kiihtyy lyhyellä matkalla nyt paremmin reenanneena. Toivanen suorittaa paluun Joroisiin muutaman vuoden tauon jälkeen. Mitkä ovat sitten Toivasen jalat ja miten avioituminen on kuntoon vaikuttanut. Hast on nyt reenannut enempi pitkälle matkalle, joten olisiko hän johdossa jo juoksun alkaessa? Ja onhan meillä tämä nuorempi vitja, eli Tuukka, Darby ja minä, joko meistä olisi valtikan viejäksi. Entä nuo idän ihmeet? Niistä ei kyllä minulla ole mitään tietoa... Tai olisiko sitten yllättäjän vuoro. Miten olisi oman kylän Kutvonen tai nuoresta iästään huolimatta kokenut Tatu... Huhut kertovat, että tuore tempo ajon suomen mestari Tempo Rissanen olisi tulossa kuntosarjaan, joten kävisikö sittenkin niin, että kuntosarjalainen veisi homman kotiin?

Elikkä kun jo yleisöstäkin kerkesi tulla pyyntöjä, niin julkaistaan tähän loppuun SUOMEN TRIATHLONTIETÄJÄ 09 visa avatuksi. Säännöt ovat selvät: Laita kommentteihin oma kärkikolmikkosi ja nimimerkki. Oikea voittaja tuo 3 pistettä, oikea kakkonen 2 ja oikea 3 tuo yhden pisteen. Voittajat julkistetaan tulosten selevittyä... JA palkinnot ovat taas huikeat :D

Lähetä kommentti