maanantai 7. syyskuuta 2009

Härkäviikko

Viikonlopun TRIforFUN tapahtumassa oli kaikenlaista nähtävää, josta Kaitsun maximitesti jäi varmasti monien mieleen :D

Härkäviikolla ruokavalio vaihtuu terveellisestä terveysvaikutteiseen ...

Kauden loputtua on pikku hiljaa aika laittaa kamat talvehtimaan.


Jeah, eli kauden eka opintoviikko Vuokatissa ja vähän muutakin on nyt takana. Kauden lopetuksen jälkeen seurasi perinteinen härkäviikko. Olihan Helsingissä myös kotimaisen kauden kruunava TRIforFUN, jossa kokemustani tarvittiin liikenteenohjaustehtävissä.

Opintoviikon lähtökohta oli ihan haastava, mutta kunnialla siitä kuitenkin selvittiin. Viikon piti alunperin olla urheilu vapaa, mutta niin sitä vaan sorruin muutaman päivän jälkeen osallistumaan lentopallo-otteluun. Viikko oli antoisa lähinnä siinä mielessä, että vihdoin palloilun ja urheilun välille löytyi selkeä määritelmä. Lopullinen määritelmä kuuluu kutakuinkin näin; ”Ihminen on palloilija, jos häntä voidaan rangaista käyttämällä kuntopiiriä. Urheilija kokee kuntopiirin ennemmin palkintona. Joukkuelajien harrastaminen ei siis edellytä yksilön lukeutumista palloilijaksi.” No oli Vuokatissa tietysti taas muutakin hieman tieteellisemmäksikin lueteltavaa tavaraa. Seuraavalle viikolle tähtiesiintyjäksi saapuu itse REIJO, eli herra Jylhä. Siinä voikin tulla painavaa asiaa Vuokatin hiihtokulttuurista.

TRIforFUN oli minulle tosi positiivinen yllätys. Osallistujia yli tuhat ja muutenkin hieman erilainen konsepti tuntui toimivan ja tekemistä ja kokemista riitti tasaisesti koko päivälle. Mikä hienointa koko päivän suosituin pyörä oli vaaleanpunainen Jopo asiaan kuuluvine kilpailuasuinen. Oma tehtävä kisassa oli liikenteen ja kilpailijoiden ohjaus. Erikoisosaamisalueekseni nousi uudelle kierroksella ja vaihtoon menijöiden erottelu. Loppujen lopuksi huusin vain yhdelle suunnat väärinpäin :D

Ei kommentteja: