perjantai 11. syyskuuta 2009

Savon turnee

Niinpä niin tällä kertaa nuo pyörät ovat täällä kotona pitämässä vahtia, kun TRIvaimon kanssa lähdetään kohta kohti Savoa. Rehellisestiottean yksi pyörä on kyllä mukana, mutta vain siltä varalta, että sattuu hyvä keli. Viikonloppu tulee pitämään sisällään marjastusta, sienestystä, kalastusta ja maakuntajuoksuviestin.

Maakuntajuoksuviesti katkaisee mukavasti alkaneen ylimenokauden. Paineita KuHin joukkueella on mukavasti, koska puollustamme viimevuotista voittoa. Näillä näkymin joukkueemme on hyvä, mutta eiköhän tuo lenssu kaada taas puolet joukkueesta viimeisenä yönä ja sittempä siinä ollaankin saadaanko edes miehiä viivalle :D Eikä viikonloppu ole siinäkään mielessä turha, että TRIvaimo (vai mikä kestävyysurheilunsekatyöläinen nykyään onkaan :D ) on myös viivalla Aquaterran väreissä ja vielä ankkurina.

Juoksu juoksuna, mutta muuten viikonlopun focus on kyllä vahvasti tuolla luonnon parissa. Tässä on tämä päivä mennyt kertaillessa kaikkia kärpässieniä ja raikotessa tilaa pakastimeen. Kesällä kalareissutkin lähinnä kehittivät tuota heittotaitoa, mutta jokohan tuo syksy olisi tuonut hieman nälkäisempiä kaloja ...

Ei kommentteja: