keskiviikko 28. lokakuuta 2009

Syyshurmos

Jep, kaipa tuo on aika tuas välillä kirjuutella noita kuulumisiakkii. Tapahtua on siis kerenny kaiken näköstä jo tuon viimeisen tilanne katsauksen jäläkeen. Piälimmäisenä kuitenkin tuas yksi viikko Vuokattissa ja ompa tuossa pikku hiljaa tapailtu reenin tapaista tuolla muastossakin.

Reeni alkaa pikku hiljaa olemaan ajankohtaista. Viikonloppuna Tomppa oli pitämässä Stadissa triathlonkoulua ja olinpa tuolla itsekin maskottina. No siitä se ajatus sitten pikku hiljaa lähti ja sunnuntaina oltiinkin sitten jo suksilla. Samalla tahdilla meni nuo Vuokatin illatkin hiihdellessä tykkilatua keskiketterällä tatsilla. Nyt olen sitten muutaman päivän tässä Kuopiossa sparraamassa Pätkää ja ehkä Tempoakin.

Vuokatin tiedeviikon parasta anti oli tällä kertaa hiihtoon liittyviin tutkimuksiin tutustuminen. No, olihan sitä paljon muutakin. Muun muassa määritelmien sarjani sai uuden jäsenen, kun tämän viikoisten testi tulosten perusteella voin todeta, että ”Aidolla itäsuomalaisella kestävyysurheilijalla on sama rasvaprosentti ja kolesteroli arvo”.

Viime viikolla tuli myös sellaisia uutisia, että triathlonkouluja, joissa minulla on näppini pelissä alkaa vuoden vaihteen jälkeen näillä näkymin 2 tai 3. Kuopion koulu oli sovittu jo aikaisemmin, mutta perjantaina varmistui, että myös pääkaupunkiseudulla alkaa 1 tai 2 koulua kysynnän mukaan. Pääkaupunkiseudun kouluista, voi katella ja kysellä lisää tuolta.

Ei kommentteja: