sunnuntai 21. helmikuuta 2010

Joroinen 2010

Taas on se aika vuodesta kun nuo ensi kesän tavoitteet on syytä lyödä lukkoon. No siksipä sitten täytyy kirjoittaa ihan oma julkaisu silmällä pitäen tuota Suomen kovaa puolikkaan kisaa. Omalta osaltani olen tehnyt töitä ihan mukavasti osallistujamäärän kehittämisen suhteen. Noista meneillään olevista TRIkouluista valmistuu näillä näkymin joku viitisenkymmentä innokasta triathleettia, jotka lähes poikkeuksetta suorittavat elämänsä ensimmäisen puolikkaankisan juuri Joroisissa.

Joroisten kisa muutti vielä omaanikin aikataulua ihan näin suunnitelmien loppuvaiheessa. Alun perin tarkoituksenani oli vetää samaisena viikonloppuna Rothin kisa, mutta Joroisista kantautuneet huhut, että kisassa olisi mahdollisesti tänä vuonna jo ihan kansainvälisestikin merkittävä (500) osallistujamäärä, sai minut vielä toisiin aatoksiin. Ja onhan se myös mukava olla paikalla kun kaikki nuo uudet triathleetit saavat ensimmäisen kunnon koitoksen päätökseen.

Onhan kisa myös siinä mielessä mielenkiintoinen, että olemme TRIvaimon kanssa samalla viivalla jo toistamiseen. TRIvaimokin on kantanut oman kortensa kekoon ja haastanut tähän mennessä jo ainakin viisi henkilöä kamppailemaan seitsemän tunnin alituksesta. TRIvaimon voi haastaa tuolla toisen blogin puolella.

Joten eikun vaan kaikki nyt mukaan Joroisiin tekemään oikein ennätyssuuri suomalainen triathlonkisa! Kisatavotteista ja harjoittelun aloittamisesta lukijat voisivat mielellään laittaa juttua tuonne kommenttien puolelle...

2 kommenttia:

Not Another Nerd Blogger kirjoitti...

Joroisilla ollaan varmasti taas mukana. Huhut 500 kisaajan ylityksestä kuulostavat erittäin hyviltä! Jokohan sitä uskaltaisi itse tavoitella nelosella alkavaa loppuaikaa? Sen pitäisi tulla pienillä parannuksilla joka lajissa - ja mun kohdalla saa helposti 5 minuuttia pois jo vaihtojakin nopeuttamalla :)

Teemu kirjoitti...

Jeps, olisihan se hienoa jos tuommoinen määrä tulisi viivalle ja tällä hetkellä kuulemma näyttää todella hyvälle sen suhteen.

Nelosella alkava alkaa olla jo kunnon meininkiä! Jos tuon verran on vielä löysää vaihdoissa, niin kannattaa ehdottomasti uhrata pari harjoitusta tuon ajan optimointiin :D