torstai 25. helmikuuta 2010

Pyöränsäätö hommat jatkuu ja jatkuu ja ...

Tässä ei päässytkään vähään aikaan säätämään oikein sydmensä kyllyydestä, kun ei ollut oikein pyörää mitä säätää. No nyt on, ja vielä oikein suosikki asento eli tempoasento. Tuossapa alla on videoklippi, jossa on säätövideo vanhalla pyörällä ja nyt sitten ainakin tämän talvikauden käytössä olevalla pyörällä.Iste pyöränrungoissa ei ole eroa, eli koko ja malli ovat pysyneet samoina. Muutokset tehty lyhentämällä kampia 175stä 172.5. Klossin asennossa on pieni muutos, joka tarkoittaa lähinnä kulmien tarkistamista. Satulankorkeus on himpun alempana. Tällä hetkellä se on 108.4% jalansisämitasta. Satula on muutunut Arionen normaali mallista Arioine TRI 2 satulaan, joka on noin sentin lähempänä keskiötä (- 1cm).

Sisältöä voi vapaasti kommentoida. Perustelen valintoja sitten enemmän tai ryhdyn innolla uusiin kokeilu puuhiin :D

4 kommenttia:

pätkä kirjoitti...

Ei mulla mitään ajoasennosta ole sanottavaa, mut onko äijällä maha kasvanut etelässä vai valehteleeko kamera?

Teemu kirjoitti...

Ei se välttämättä valehtele :D On tuo kurkku ollu nyt sen verran hellä, että tämä sisätiloissa oleilu on vähän turvottanut. Muutama kunnon lenkki, niin napa on taas selkärangassa :D

Anonyymi kirjoitti...

Niin ja "TV" lihottaa viiskiloa

TT-KUNTOONPROJEKTI kirjoitti...

Minkäsmoista mullistusta tasatuupparien harjoitteluun on luvassa? Itse olisin kiinnostunut Vasa-hiihdosta ehkä ensi talvena, joten tasatyönnön olisi oltava valtaisassa kondiksessa silloin ja valmentautuminen olisi varmaan aloitettava jo nyt vallitsevien oikeiden talvikelien aikaan.