maanantai 29. maaliskuuta 2010

Spiukit ruutuun

Nyt kun noita ensi kauden omia uutuuksia on alkanut tulla tänne pajalle asti niin pistetäänpä tästä nämä päänsuojaimet ruutuun. Kyseessä on siis varmasti kaikille tuttu espanjalainen välinevalmistaja, jota Scorppari tuo Suomeen.

Ensimmäisenä kuvissa on Spiukin Daggon kypärä. Normaalisti meikäläinen on joutunut isoinepäineni tilaamaan kypärät oman muotin mukaan ihan tuolta kotoisalta Bellalta asti :D Tuo kypärä oli kuitenkin ensimmäinen noista keposista malleista, joka meni suorilla päähän. Kypärän suojaavuutta minun ei toivottavasti tarvise sitten testatakaan, mutta kai se tuon istuvuuden kanssa aikalailla käsi kädessä menee.

Tässä kuvassa on sitten Spiukin Zelerix lasit. Rakenne lasiessa on kepoinen, mutta en niitä ole silti yritykistä huolimatta saanut vielä muutamilla hiihtolenkeillä hajoamaankaan. Kesäkäytössä siis painosta ISO plussa. Mukana paketissa on kolmet linssit, joista tuo kuvassa oleva peili on ehdoton suosikki.

Viimeisenä on vuorossa triathlonistin mitta, eli tempokypärä, jota ilman ei TRIpyörän selkään yksin kertaisesti ole asiaa :D Malli on Cronos ja meni sitten tuohon meikäläisenkin reilun 60 sentin meloniin kun vähän sovitettiin. Kypärän ehdottomia hienouksia ovat keulan ilmanottoaukot ja takana oleva ritilä, josta lämmennyt ilma sitten poistuu...

Vaikka en varsinaisesti kaatuilua kannatakkaan, niin näillä vehkeillä se on ainakin aavistuksen turvallisempaa ...

Ei kommentteja: