perjantai 18. kesäkuuta 2010

Pyörä uutuuksia Suomesta

Kun tässä on nyt laiteltu juttua kaikenlaisista väline asioista, niin laitetaan nyt tälläinen ennakko juttu pyöristä tähän väliin. Toivotaan että testiraportti saadaan sitten järjestettyä myöhempiin posteihin. Mutta mutta, sain tuossa käsiini muutaman salakuvan ensi kauden Scorppareista, joista tulee jo tälle vuodellekin pieni maistiaiserä. Alla olevat kuvat on otettu maalausvaiheessa olevistä pyöristä ja edustavat siis jo lopullista värimaailmaa. Pyörien lopullinen kasaaminen tehdään sitten Sawossa.


Ekassa kuvassa on Scorpion malliston uusi lippulaiva Leiurius. Pyörässä on muun muassa integroitusatulatolppa ja integroitupoljinkeskiö, sekä uuden mallinen ohjainlaakeri. Hinta mallissa on kuulemma pulska 4000 € Shimano Dura-Acella ja huippu kiekoilla.

Vanhoista malleista Urophonius kokee päivityksen. Rungon geometriaa ja ominaisuuksia on päivitetty. Näkyvimpänä muutoksena itselle silmään pisti integroitusatulatolppa. Hinta on kuitenkin edelleen varsin kohtuullinen ja pyörän saa Dura-Acella ilman kiekoja reilulla 3000 €.

Viimeisenä kuva vielä uuden sukupolven testivoittaja Euscorpiuksesta. Kuten edellä runkoon on tehty jonkin verran päivityksiä, mutta hinta on pidetty saavutettavissa. Ultegrana hyvillä peruskiekoilla pyörä lähtee kuulemma reilulla kahdella ja puolella tonnilla. Pyörästä on kuulemma lisäksi tulossa myös halvempi parin tonnin versio.

(Hinnat eivät ole sitovia, vaan arvioita lopullisesta)

Ei kommentteja: