tiistai 13. heinäkuuta 2010

Kaiken näköstä

OHO ompa taas vierähtäny. Viimeinen postaus on kuukauden takaa ja kisakausi kuumimmillaan, jolloin päivitystä pitäisi olla vähintään kerran päivässä :D Pitää sitten olla nyt ahkerampi tämän suhteen (niin varmaan) ...

Elikkä kuten arvata saattaa niin kaikenlaista on sattunut ja tapahtunut viime postin jälkeen. Tälleen siviili puolella meistä tuon TRIvaimon kanssa on tullut asuntovelallisia oikein komeasti, mutta eipä sillä nyt ole niin väliä, kun on tämä kämppäkin aika kiva tuon edellisen jälkeen. Ja mikä minulle tärkeintä, kun tästä nyt lähtee fillarin selekään, niin entisen 33 minuutin sijasta hanan voi laittaa tiskiin heti 3 minuutin kohdalla. Muutenkin tuossa saatiin pikkuveli naimisiin, yksi ikävuosi lisää ja vieläpä hankittiin uusi keikkabussi vanhan käytyä varsin iäkkääksi.

Urheilun puolella kisakausi aukesi Espanjassa EM -kisan parissa jokunen viikko sitten. Tulos 16 oli jonkin verran huonompi kuin oli tavoitteissa. No ei se kisakaan ihan nappiin mennyt ja varaa onkin parantaa nyt kauden seuraaviin koitoksiin.

Seuraavana on edessä tietenkin Joroinen, josta pitää vaikka huomenissa kirjoittaa ihan special kisaveikkauksineen. Tässä nyt jo kuitenkin sen verran, että extra jännitystä tuntuu riittävän kun tullut opasteltua melkein bussilastillinen koululaisia liikenteeseen :D Aktiivisesti raportoitua Joroisiin valmistautumista voi seurailla tuolta TRIvaimon puolelta ...

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Joroisten kisaveikkaus pyörii näköjään jo facebookissa Scorpionin sivuilla (www.facebook.com/scorpionbikes). Kaikkien oikein veikanneiden kesken Scorpionin pojat arpoo kuulemma vielä Scorpionin tyylikkäät pyöräpaidat!

Anonyymi kirjoitti...

Nyt on Joroisissa otetta ja osallistujia. Eipä ole ennen moista nähty. Meno on kuin "Euroopassa" ja niin taitaa olla kelikin. Kiitos ja kunnia niille, jotka ovat triathlonin nousuun saamiseksi työtä tehneet.
Junnun perinteistä kisaveikkausta odotellen. - Hannu -