maanantai 13. syyskuuta 2010

Hyvin pyörii

Se lähtee sitten viimeinen viikko tiukempaa settiä kohti kauden päätöskisaa Barcelonassa. Mutta pitää sanoa, että hyvin on reeni pyörinyt ja sopivasti on tullut pieniä ylilyöntejäkin joukkoon. Viimeisellä viikolla keskitytään vielä ihan perustekemiseen pitkine uinteineen ja juoksuineen. Viikon huipentaa Sawon leiritys, jossa vetohommiin on pestattu Pätkä. Paluumatkalla taputellaan tähtisädetikkuajot J-kylässä.

Varoituksen sanana vielä lukijoille, että on se Turku vaan melekonen Mesta. Luoto tuossa soitteli joku viikko sitten, että mitenkä se olisi reenin laita? No tuli sitten luvattua, että eikun vaan ja kokeneempana pistä reeni kohilleen. Aamulla aloiteltiin uinnilla avoaltaassa ja siitä sitten siirryttiin pyöräilyn lähtöpaikalle. Reenin todellinen luonne alkoi hahmottua minulle, kun legenda katteli kelloa siinä lenkkareita reppuun pakatessa (ennen puoltapäivää) ja totesi, että eipä taideta keretä ihan kahta tuntia juosta, kun taitaa pimeä puskea päälle. No lopputulos reenipäivälle kuitenkin hieno, uinti 3.5, pyörä 170 ja juoksu 25. Aikaa paloi tehokkaasti 8.5 tuntia :D Kiitokset vielä sinne päin mahtavasta reenistä!

2 kommenttia:

pätkä kirjoitti...

Kuopion leirityksen vetomiehen vedot voi olla nyt tiukassa, sillä eilen iski flunssa päälle. Ei taas vaikuta ihan hirmu ärhäkkäältä taudilta, mutta veto on kyllä pois tällä hetkellä. Katsotaan miten tilanne kehittyy.

Tatu kirjoitti...

Haha. Mikan viimeistelytreenit on aika legendaarisia mutta toimiviksi todettuja. Tsemppiä Barcelonaan! Laitahan ennätykset taas uusiks!

ps. onneks oli työvuoro lauantaina etten joutunu tuohon hullun myllyyn näin off-seasonin jälkeen...