maanantai 11. huhtikuuta 2011

Leiritystä

No niin se on sitten kunnon leiri takana pitkästä aikaa. Edellisestä kerrasta kerkesi vierähtää se pari vuotta, kun viime vuonna oli niitä tuhkapilviä, polvivaivoja ja muita ongelmia. Nyt ei ollut vaan kaikki yllätti positiivisesti. Olin ensimmäistä kertaa leireilemässä Calellassa, eli juuri samassa paikassa, jossa Challenge Barcelona -kisat järjestetään. Paikka siis sinänsä oli tuttu, mutta lähtiessä ei ollut juurikaan tietoa pyörämahdollisuuksista ja Espanjan keväiset kelit hieman arveluttivat. 

Niin kuin arvata saattaa kaikki meni yli :D Kelit olivat aivan mahtavat. Muutaman viileämmän (alle 20 astetta) alkupäivän jälkeen kesä koitti ja loppuleiri meni reilusti 20 asteen lämpötilassa. Pyöräreitit osoittautuivat täydellisiksi. Saariin verrattuna reitit olivat selväpiirteisempiä ja soveltuivat siten paljon paremmin tempofillarin alle. Reenimäkeä oli helppo löytää ja niitä riitti aina 25km mittaan asti. Eikä huono asia ollut myöskään olympia-allas, joka kuului majoituksen hintaan kaikkine kylpylöinen ja saleineen. Juoksuun löytyi monenlaista alustaa tasaiselta niin hyvin, että trailit jäivät jo kokeilematta. 

Leirin koostumus oli lähes legendaarinen. 13 päivää nousevalla tendenssillä. Joskin ensimmäisellä leirillä käy aina noin, kun jalat alkavat pikkuhiljaa tuttua ajatukseen, mutta onhan niitä ylilyöntejäkin nähty :D 10 päivää meni pyörän parissa, alussa ihan kilsoja keräten, mutta loppua kohti harjoituksiin tuli sitten jo hieman järkeäkin. Leirin kruunasi viimeisen päivän 9.5h allinallout-tyylinen pyöräily, joka käsitti kaikki leirin reitit ja nousut :D Tunteja tuli sen 70 vähän laskutavasta ja tulkinnasta riippuen :D 

Tilanne tuntuu tällä hetkellä aika hyvälle. Hiihto homma tuntuisi menneen aika putkeen tänä vuonna. Näin pienen empiirisen testin jälkeen olen aika tyytyväinen ratkaisuun, että talvella tuli hiihdettyä pääosin pertsaa ja vaparin kilsat tuli melkein aina paukutettu kilpaa. Jo loputtomalta tuntunut pyörän säätäminenkin näyttäisi johtaneen jonkunlaiseen lopputulokseen ja siihen sijoitettut tunnit näyttäisivät viimein tuottavan tulosta. Kiitokset vielä leirin epämääräiselle remmille vetoavusta ja hengen nostatuksesta!

Kerrankin lentoyhtiössä oli keskitytty olennaiseen :D

 Parvekenäkymä hotellin uima-altaalle suorastaan houkutteli vetämään muutaman satkun

 Myös TRIvaimo sai osansa

Ei kommentteja: