maanantai 7. maaliskuuta 2011

Pirkka

Eilinen meni melekolailla kokonaan tuolla Hämeen kulmilla Pirkan tunnelmissa. Keli oli fantastinen ja tunnelma vähintäänkin parasta luokkaa. Saldona 2. sija, vtn isot Cascon rillit ja hiihtoa vähintäänkin koko rahalla.

Oma kisasuunnitelma oli etukäteen semmoinen, että hiihtelen puolimatkaan muiden mukana ja siitä sitten maalia kohti toivottavasti omin neuvoin. No suunnitelmaan tuli kuitenkin heti muutos, kun lähdin paukusta karkuun ja sitä riittikin puolenvälin tienoille asti. 20 kohdalla roppa viestitteli ekan kerran, että tänään ei ihan "normipäivä" ole tulossa, mutta eipä siinä, ajattelin että "eihän se ole kuin 4 tunnin päivä ja sen kyllä varmasti kestää vaikka vähän heikommallakin lyönnillä" :D Eihän se kuitenkaan ihan niin mennyt vaan 60 kohdalla alkoi pikku hiljaa näkyä tähtiä samalla kun Mäki karkasi horisonttiin. Olin siinä jo sitä mieltä, että näinköhän tänään mennään maaliin asti. Heitin siinä sitten muutaman geelin huiviin ja kappas, sumuvalot napsahtivat oitis päälle. Breemeri nappasi minut vielä kiinni muutama kilsan ennen maalia ja tipuinkin myös tästä kelkasta. Onneksi kuitenkin "3 km maaliin" -kyltti tuli juuri oikealla kohdalla ja päätin, että prkl ei tässä kyllä hopeasta paitsi jäädä ja kepittelin Breemerin kiinni ja lopussa ohi :D

Voihan se olla, että tuli tässä hiihdeltyä muutamaan viikkoon sen verran ettei palautuminen enää kerennyt riittävälle tasolle kun kuitenkin matkaa oli ihan ok 90km. Toisaalta myös ennen matkaa ja matkan aikana esiintyi pientä mahavaivaa... No mistä näitä tietää, joskus ei vaan jaksa :D Tärkeintä, että on taas tullut hiihdettyä sen verran, jotta varmaan malttaa noita suksia pussiin asetella ensi vuotta varten ja alkaa keskittyä kesälajien reeniin :D Ja kiitokset vielä Willeenille ja Jämin Kesportille huippukaluston tarjoamisesta!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hoppee ei oo häppee.
Tv: PosPy

Teemu kirjoitti...

Ei oo ku tulloo kirissä :D