maanantai 25. heinäkuuta 2011

Frankfurt IM

Pistetäänhän tänne vähan tuntoja heti aamutuimaan. Eilen siis vedettiin Frankfurtin IM ja sijoituin PROssa EM-kympiksi ajalla 8.36.

Kisa ei ollut ihan niitä unelmakisoja taktisesti, mutta hyvinhän tuo silti meni :D Uinnissa aika 53 on yksi parhaita, joita olen vetänyt, mutta raakasti näyttää, että parempiin pyöräporukoihin olisi tarvittu 50nen aika. Tulin kuitenkin porukassa uinnista, mutta porukka hajosi välittömästi. Ilmeisesti yksi ajoi alun sen verran reilusti, että sekaannuttuani parin kilpakumppanin paidoissa, en perään kerennyt ja loput sitten tippuivat vetoon tasaisella. 

Aika nopeasti siis kävi selväksi, että tänään vedetään rautaperseenä, eli yksin koko päivä. Taktiikka muuttui nopeasti porukoissa mukana pysymisestä taloudelliseen hieman säästelevään ajotapaan. Täytyy kyllä myöntää, että pyöränaikana soittelin Muumi-peikkoa myöten kaikki lyhytjalkaiset tutut läpi, että josko tänään olisi lyhytjalkaisten juoksupäivä :D Pyöräily 4.46 oli mielestäni  hyvä yksin ajettuna aika vaativalla reitillä, sateessa ja tuulessa. 

No juoksu olikin sitten legendaarista!  Olo oli kuin Incrediblessien Dashiell "Dash" Robert Parrilla kun vasentakaistaa riitti ja jalat antoivat juosta täysillä :D Täytyy kyllä myöntää, että olen vuoden 2008 toukokuun jälkeen odottanut aika monesti, että juoksu olisi ollut taas tuolla tasolla. Aika 2.53 oli kisan 4ksi paras ja taitaa vihdoin olla jo toiseksi paras oma aikani.
Lähetä kommentti