sunnuntai 3. heinäkuuta 2011

Kisko

Tulipahan tuota vähän liikuntaa tällekin viikonlopulle. Eilen kiskottiin Kiskossa  oikein tosissaan. Viivalle oli saatu aika komeat "varjokisat" näin SM-sprintin aikaan. No ei näin jälkikäteen kyllä valinta harmita yhtään, vaikka nuo vähän arveluttavat peesailuhommat jätin alanmiehille :D Tuloksena oli huikea voitto kovassa seurassa ja uusi palkintokaappi.

Oma kisa meni aikalailla nappiin. Minkäänlaisia ongelmia ei ollut ja juoksukin oli nyt kilpailukykyisessä kuosissa. Kisan kulku oli mielenkiintoinen ja jopa TRIvaimo oli ällikällä lyöty kun jyräsin kärjessä loppusuoralle. Voittajan on siis helppo hymyillä ja tästä on mukava jatkaa kohti täyttämatkaa.

Kiskon kisa yllätti minut todella positiivisesti järjestelyjen ja reittien puolesta. Paikka oli todella hyvä, eikä jälkikäteen tarvitse ihmetellä miksi osallistujien paljous taisi olla ainoa päänvaivaa tuottanut asia järjestäjille. Olympiamatka peesikiellolla on myös todella mukava kilpailumuoto, jossa saa oikein kunnon kisakokemuksen ilman suurempia jälkikipuja. Ja mikä hienointa; pyörällä voi ajella oikein olan takaa!

Ei kommentteja: