tiistai 28. kesäkuuta 2011

Turkkuses ja vähän muualla

Kesä se vaan aina tarkoittaa aikalailla myös autoilua. Viime viikko sisälsi melekosen suomitourin, kun alkuviikko meni Turkkuses ja loppuviikko Sawossa. Kilometrejä tuli hyvin, mutta mikäpä oli ajellessa kun auto on taas tuoreissa katsastuksissa.

Turussa päästiin ihan tositoimiin. Tiistaina tuli vedeltyä juhannuskisa, jossa matkat olivat pitkänmatkanmiehelle vähän alakanttiin. Se ei kuitenkaan tahtia haitannut, vaan uinti ja pyörä kulkivat ihan kivasti kanssakilpailijoihin nähden. Juoksu sitten hieman tökki, mutta ei niin pahasti kun olen jo kerennyt tottua. Tuloksena sija 3. heti Darbyn ja Mikan perään. Heitettiinpä sitten seuraavana päivänä vielä vähän pitempää settiäkin poikien kanssa, vaikka tällä kertaa tehokasta tulikin alle 8 tuntia :D

Loput juhannuksesta menikin sitten aikalailla levon merkeissä. Tiukkaa saunomista harrastellessa ja Tuukan vapaudenmenetystä juhlien. Saunomiseen löytyi uusi kahdenvastantaktiikka. Eli kun ensimmäinen vasta on saatu taottua uuniluudaksi, niin viimeistely hoidetaan tuoreella lopputuloksen maksimoimiseksi. Kiitokset ja onnittelut myös Tuukalle hienoista juhlista! Sawon reissun kruunasi vielä poikien kanssa tehty all-out pyöräily Uuhimäen suunnalla...

Tuukka korvasi hääpäivänpitkän parisuhdepyöräilyllä :D

Homma jatkuu tästä Kiskon 1/4-kisalla, jonne on tulossa aikalailla hieno osanotto kaikessa suhteessa. Joroinen jää tänä vuonna minulta tekemättä, kun tuo Frankfurtin IRONMAN pukkaa niskaan heti viikon päästä. Joroisissa tulee kuitenkin vedettyä ainakin pikakisa tuntuman säilyttämiseksi ja saapahan nähdä tuleeko vielä kutsu uimaan puolimatkan viestiporukassa.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Volttilähdöllä Kiskossa ...tasotusjärjestelmä on otettava käyttöön. Savolainen Teräsmies on liian kova. Olisko 25 min tasoitusta??? Kisa fiilinki kasvaa.

Pasi

Teemu kirjoitti...

Joo 25 on sopiva! Perus kaavalla 30, mutta luotetaan uintisatsauksen tuloksiin.

Ville Kuusisto kirjoitti...

Perhana ku iteltäni jää nämä karkelot väliin... Pasin psyykkaus sai Saukon viikset tutisemaan. Pasi näytä sille!