tiistai 14. elokuuta 2012

Kalmar race week!

Mikäpä on hymyillessä kun perintötempohaalari meni taas päälle ilman kummempia natinoita :D

Taas ollaan siinä pisteessä, että enää on muutama päivä kauden viimeiseen kisaan. Tässä vaiheessa se hieman aina naurattaa, kun vuoden reenin palkintona on kaksi kilpailua. No, ehkä se on näin parasta, sillä on tässä ollut vuosia jolloin kilpailuja on ollut monta jäljellä ja mieli aikalailla valmiin oloinen syyspuuhiin. Voisihan sitä toisaalta vielä yhden paukauttaa päälle syksyllä, mutta muutaman viikon päästä suunnataan taas talvehtimaan nälkämaille, eikä siinä oikein enää valmistauduta kisoihin kun paikallisetkin pikku hiljaa availevat hiihtolatua ulukoilmoille.

Valmistautuminen Kalmariin on mennyt hyvin. Sain Rothin jälkeen muuta viikon hyvän reenijakson ja keventelyvaiheessa hieman ”väsyneellä ropalla” tehdyt muutamat kisat kulkivat ihan mukavasti. Hyvä merkki on myös, että olen innolla kirjoitellut muutamia rästijuttuja ja Blokillekin tuli nyt rustattua :D

Kalmarin kisa vaikuttaa reiteiltään aika hyvältä minulle. Uinti on meressä, eikä ilmeisesti suurtakaan pelkoa märkkärikiellosta ole. Pyörä on aikalailla tasainen. Kolme nousua korkeuskäyrästä löytyy, mutta niistäkin tulee kaksi sillanylityksestä. Pyörä on myös mahdollisesti aika tuulinen, joten lyhyet jalat ja reilu paino tulevat taas tarpeeseen :D Juoksusta on vaikea sanoa, mutta vaikuttaa aikalailla normaalilta kaupunkirallilta, jossa ei kummempia mäkiä ole. Kisassa on myös mukana aikalailla suomalaisia, joten fiilinkikin on varmasti katossa! Eipä siis muuta kun kovaa kannustusta ”omille” kisan aikana (itse ainakin meinasin) ja ennätykset uusiksi!

Ei kommentteja: