maanantai 6. elokuuta 2012

Kohti IRONMAN Kalmaria

Arjakin pääsi avaamaan avovesiuintikauden viime viikolla.


Siitä onkin aikaa kun viimeksi olen kisaillut Ruotsissa. Taitaapa olla 2004 Säterissä, mutta silloinpa tulikin oman ikäluokan maailmanmestaruus vartin erolla seuraavaan. Paljon on tapahtunut noista kisoista ja välillä on menty takaperin niin että vieläkin hirvittää :D

Onneksi tilanne on kuitenkin nyt toinen. Rothissa kisa meni OK, vaikka kevät ei ihan suosiollinen huippukunnon löytymiselle ollut. Rothin jälkeen reeni on noussut uuteen lentoon ja mieli on aikalailla luottavainen tulevaa kilpailua ajatellessa. Kai sitä alkaa olla jo niin vanha, että koneen lämmittämiseen tarvitaan täydenmatkan kisa entisen puolikkaan sijaan.

Iän tuleminen tässä kisojen välissä on ajanut myös siihen, että aloitan veteraaniurani. Tämä iloinen tapahtuma pääsee valloilleen tulevana viikonloppuna tuossa takapihalla ISM- tempon myötä. Muuten reenissä ei ole enää ihmeitä tehtävissä vaan syytä on lähinnä keskittyä rentouteen ja torjuttava aktiivisesti ylilyöntejä. Tästä hyvänä osoituksena on, että Arja on jo nyt takavarikoinut kaikki kuusiokoloavaimet pyöränsäädön vähentämiseksi. 

Ei kommentteja: